Musiik­ki­ta­lon ke­sä­kon­sert­ti – Alex & Topi

Alex ja Topi on duo, joka soittaa enimmäkseen jazzahtavaa musiikkia, mutta taipuu myös popinkin puolelle. Heidän sovituksensa kappaleista on todella riisuttuja, sillä kokoonpano koostuu vain laulajasta ja kontrabassosta.

Tällainen duo luo tapahtumaan, kuin tapahtumaan intiimimmän tunnelman. Duon laulaja Alex Ikonen on tullut tutuksi alunperin The Voice of Finlandin viidenneltä kaudelta, ja sen jälkeen hän on keikkaillut ahkerasti. Näistä merkittävin esiintyminen on ollut vuoden 2018 Linnanjuhlissa. Duon basisti Topi Porkka on valmistunut Helsingin pop jazz konservatoriosta ja on soittanut monissa eri kokoonpanoissa.

Esiintyjät:

  • Alex Ikonen, laulu
  • Topi Porkka, kontrabasso

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 26.5.-30.7. klo 17!

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. KUUMAA, Vilma Jää ja Olivera.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Muista myös Radio Helsingin kesälive torstaisin – tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Tutustu koko ohjelmaan.

Ajankohta

29.7.2022 klo 17:00 – 18:00

Sijainti

Musiikkitalon ulkoterassi

Mannerheimintie 13a

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet