LOPPUUNVARATTU: Marras-​Taiga: Joni Stein ja Sanna Salonen

Music from Animagios®

Sanna Salonen ja Joni Stein esittelevät yhdistetyssä tutkintokonsertissaan Animagios-maailmaan sijoittuvaa elokuvallista seikkailumusiikkia sekä lauluja rohkeudesta, itsensä voittamisesta ja ystävyydestä! Esitys henkii vuosituhannen vaihteen japanilaisen animaation nostalgiaa – tarinaa värittävät eläinhahmoiset sielut, katalat pahat ajatukset sekä maailmoja uhkaava Mielipaha.

Sadunhohtoinen konsertti esitetään kertojan, laulusolistien ja kamariorkesterin voimin.

Lisätietoja: Tiina Halonen

Tämä konsertti on osa pilottia, jossa kokeilemme uusia kevyempiä tapoja livestreamin tekemiseen.

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kansanmusiikkiosaaminen esittäytyy syksyllä 2020 Marras-Taiga -konserttisarjassa. Konserteissa lavoille nousevat kansanmusiikin aineryhmän maisterivaiheen opiskelijat. He lähestyvät esityksissään kansanmusiikkia hyvin erilaisista näkökulmista. Konserttien sisällöt ja ideat kumpuavat niin vanhoista runoista ja perinteestä, henkilökohtaisista havainnoista ja tunteista, kuin oman musiikillisen matkan varrella tapahtuneista muutoksista.

Vuosittain järjestettävät Touko-, Marras- ja Mini-Taiga –konserttikokonaisuudet antavat mahdollisuuden kurkistaa kansanmusiikin nykyhetkeen ja nauttia musiikista kaikin aistein mitä erilaisimmin kokoonpanoin ja instrumentein tarjoiltuna. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. 

Ajankohta

19.11.2020 klo 19:00 – 21:00

Sijainti

Musiikkitalo

Töölönlahdenkatu 16

00100 Helsinki

Camerata

Liput

Vapaa pääsy.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet