LOPPUUNVARATTU: Marras-​Taiga: Aurora Visa

Toinen tanssi

Aurora Visa poseeraa kanteleen kanssa mustavalkoisessa kuvassa. Kuvan tausta on musta.
Viola Virtamo

Toista tanssia edeltää aina ensimmäinen tanssi. Ensimmäinen tanssi on yleensä varovainen ja harkittu kun taas toinen on jo leikittelevämpi ja vallattomampi. Se voi jopa yltyä villiksi ja viedä kokonaan mukanaan. Mahdollisuuksia on monia.

Konsertissaan Aurora Visa soittaa opintojensa varrella syntyneitä sävelmiä, joista osa on uudempia ja toiset vanhempia. Niitä kaikkia yhdistää se, että jokaiseen kappaleeseen liittyy muisto matkasta tähän pisteeseen.

Aurora Visa, kantele
Jonna Lankinen, viulu
Ilona Viitala, harmonikka
Annika Lyytikäinen, klarinetti

Lisätietoja: Tiina Halonen

Tämä konsertti on osa pilottia, jossa kokeilemme uusia kevyempiä tapoja livestreamin tekemiseen.

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kansanmusiikkiosaaminen esittäytyy syksyllä 2020 Marras-Taiga -konserttisarjassa. Konserteissa lavoille nousevat kansanmusiikin aineryhmän maisterivaiheen opiskelijat. He lähestyvät esityksissään kansanmusiikkia hyvin erilaisista näkökulmista. Konserttien sisällöt ja ideat kumpuavat niin vanhoista runoista ja perinteestä, henkilökohtaisista havainnoista ja tunteista, kuin oman musiikillisen matkan varrella tapahtuneista muutoksista.

Vuosittain järjestettävät Touko-, Marras- ja Mini-Taiga –konserttikokonaisuudet antavat mahdollisuuden kurkistaa kansanmusiikin nykyhetkeen ja nauttia musiikista kaikin aistein mitä erilaisimmin kokoonpanoin ja instrumentein tarjoiltuna. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. 

Ajankohta

19.11.2020 klo 18:00 – 19:00

Sijainti

Musiikkitalo

Töölönlahdenkatu 16

00100 Helsinki

Black Box

Liput

Vapaa pääsy.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet