Feel Helsinki: Enpä huoli huolimahan

Lauantai, kesäkuu 8, 2019 - 17:00 - 17:30
Musiikkitalo, Päälämpiö
Konsertti
Vapaa pääsy
Kolme muusikkoa tulkitsee eri aikoina kerättyjä tekstejä ja sävelmiä

Enpä huoli huolimahan – kansanperinteestä lohtua 2010-luvun arkeen. Kolme muusikkoa tulkitsee eri aikoina kerättyjä tekstejä ja sävelmiä, jotka koskettavat vahvasti tänäkin päivänä vastaten meidän arkemme kysymyksiin ja tuntemuksiin.

Aino Kovanen, Veera Isotalo ja Matleena Kohonen opiskelevat musiikkikasvatusta Sibelius-Akatemiassa ja ovat soittaneet vuodesta 2017 asti yhdessä nimellä LaSa. Kolme erilaista musiikkitaustaa sekä halu ilmaista merkityksellisiä asioita sulautuvat kokonaisuudeksi, joka sisältää tarttuvia rytmejä, iloa ja improvisaatiota. Vahvan stemmalaulun lisäksi muusikoiden käsissä soivat niin kanteleet, huilu, saksofoni kuin lyömäsoittimetkin.

***

Feel Helsinki on Taideyliopiston ja Viini-lehden yhdessä järjestämä kaupunkifestivaali Musiikkitalossa 8. kesäkuuta. Taideyliopistossa järjestetään vuosittain yli tuhat yleisölle avointa tapahtumaa, mutta Feel Helsinki kokoaa ensimmäistä kertaa yhteen koko yliopiston osaamisen.

Kaupunkilaiset ovat tervetulleita osallistumaan, aistimaan ja kohtaamaan toisensa musiikin, taiteen, teatterin, kuvataiteen ja merkityksellisten keskustelujen äärelle. Myös perheen pienimmät on otettu huomioon.

Festivaali levittäytyy koko Musiikkitaloon ja sen terassille aamukymmenestä myöhäisiltaan saakka ja suurin osa päivän ohjelmasta on maksutonta.

Lisätietoja:
Soili Sirenne, soili.sirenne@uniarts.fi

Asiasanat