Hami Bahadori: Safety and Possible Hazards

Keskiviikko, toukokuu 9, 2018 - 13:00 - 14:00
Exhibition Laboratory
Keskustelu

Hami Bahadori: Safety and Possible Hazards
9.5. klo 13
Exhibition Laboratory, Merimiehenkatu 36 C

Kaikille avoin galleriakierros ja keskustelu on osa Kuvan Kevät 2018 -näyttelyä. Englanniksi. Tervetuloa!

Safety and Possible Hazards on lyhyt esitelmä ja galleriakierros, jonka aikana kierretään osa Kuvan Kevät 2018 -näyttelystä. Tilaisuudessa keskitytään puhumaan turvallisuudesta suhteessa taideteoksiin ja galleriatilaan taiteen esittämisen paikkansa. Teos on yhteydessä työn ja arkielämän arkkitehtuurin käsitteisiin. Teoksessa keskiössä ovat näkymättömäksi jäävät rakenteet, jotka ovat läsnä jokapäiväisessä elämässämme.
Projektin ensimmäinen osa toteutettiin näyttelyyn osallistuvien taiteilijoiden ja näyttelyn järjestäjien välisessä ensitapaamisessa 12.1.2018. Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun Opetusteatterin johtaja ja työsuojelupäällikkö Jyri Pulkkinen oli kutsuttu pitämään luento tähän suunnittelukokoukseen. Projektin julkinen osuus järjestetään 9.5.2018 klo 13.00. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan galleriakierrokselle Pulkkisen johdolla. Kiertokävelyn jälkeen pidetään keskustelutilaisuus.
Hami Bahadori on Helsingissä toimiva taiteilija, kirjoittaja ja tapahtumajärjestäjä. Hän on asunut ja opiskellut Iranissa, Turkissa, Italiassa ja Yhdysvalloissa. Hän on suorittanut BFA tutkinnon valokuvataiteesta University of Washington School of Artissa. Bahadori suorittaa parhaillaan kuvataiteen maisterin tutkintoa Kuvataideakatemialla.
Jyri Pulkkinen on Opetusteatterin johtaja Taideyliopiston teatterikorkeakoululla Helsingissä. Pulkkinen toimii lisäksi Taideyliopiston työsuojelupäällikkönä. Hän on kehittänyt Teatterikorkeakoulun opiskelijoille työkaluja tuotantojen riskien analysoimiseen.
www.kuvankevat.fi | kuvankevät2018 |