Photo: Antti Kokkola

Mutaveijarit-levynjulkaisukonsertti

Tiistai, huhtikuu 12, 2016 - 18:00 - 18:50
Musiikkitalo, Black Box
Konsertti
Lipunmyynti alkaa 18.12.2015 09:00
Liput: 6.50 EUR-11.50 EUR€
Lippuja saatavissa
Mutaveijarit on kahdeksanhenkinen lastenmusiikkiyhtye, jonka taiteellisena päämääränä on edistää lastenmusiikkikulttuuria.

Mutaveijarit asuvat lätäköissä, ojissa, rapakoissa, puroissa, sekä merien ja järvien rannoilla. Niitä on vaikea löytää, mutta laulaen ja leikkien niin lapset kuin aikuisetkin voivat sukeltaa Mutaveijareiden hulvattomaan maailmaan. Syksyn 2015 aikana on purkitettu levyllinen sekä uusia että tuttuja lastenlauluja, joita olet tervetullut kuulemaan Mutaveijareiden levynjulkaisukonserttiin! Mutaveijareiden esikoisalbumi "Ympäri ämpäri!" on samalla myös SibaRecordsin julkaisusarjan ensimmäinen lastenmusiikkilevy.

Mutaveijarit on kahdeksanhenkinen lastenmusiikkiyhtye, jonka taiteellisena päämääränä on edistää lastenmusiikkikulttuuria elävöittämällä sitä uudella laadukkaalla lapsille suunnatulla musiikilla. Mutaveijarit sai alkunsa vuonna 2013 Eeva-Leena Pokelan ja Soili Perkiön ohjaamalla lastenmusiikkikurssilla, mistä lähtien yhtyettä on nähty useissa eri lastentapahtumissa ja -konserteissa. Yhtyeen jäsenet ovat nykyisiä ja jo valmistuneita musiikkikasvatuksen opiskelijoita Sibelius-Akatemiasta. Mutaveijareiden musiikki sekä yleisöä osallistava konserttikokonaisuus on räätälöity yhtyeen jäsenten laajaa, monipuolista pedagogista osaamista hyödyntäen.

Aili Järvelä, viulu, laulu
Johanna Mäkitalo, viulu, laulu, perkussiot
Saija Santavirta, klarinetti, laulu, perkussiot
Leena Untamala, laulu, perkussiot,
Janne Ali-Vehmas, harmonikka, laulu, kitara
Miia Reko, trumpetti, laulu
Eveliina Saikkonen, huilu, laulu, piano
Mari Nieminen, basso, laulu

Lisätietoja:
Joni Käenmäki, 040 710 4384, joni.kaenmaki(at)uniarts.fi