Global Fest 2016: Natalia Castrillón, Kaisa Siirala & Cheick Cissokho

Perjantai, joulukuu 9, 2016 - 14:00 - 14:45
Musiikkitalo, Black Box
Konsertti
Vapaa pääsy
Ensimmäistä kertaa järjestettävä, uusi vuosittainen Global Fest 2016.

Kolumbialainen harpisti Natalia Castrillon, suomalainen saksofonisti Kaisa Siirala ja senegalilainen koransoittaja Cheick Cissokho muodostavat uniikin trion, joka on saanut vaikutteensa Latinalaisesta Amerikasta, Länsi-Afrikasta, nykymusiikista ja vapaasta improvisaatiosta.

Global Fest 2016

Ensimmäistä kertaa järjestettävä, uusi vuosittainen Global Fest 2016 kerää yhteen Sibelius-Akatemian Global Music Programme -koulutusohjelman opiskelijat, opettajat, alumnit ja vierailevat taiteilijat. Festivaalin ohjelma esittelee kulttuurien monimuotoisuutta ja pyrkii viljelemään kulttuurienvälistä viestintää, ymmärrystä ja yhteistyötä musiikin ja taiteen keinoin. Festivaalin esiintyjät tulevat muun muassa Tansaniasta, Bulgariasta, Latviasta, Kolumbiasta, Irlannista, Yhdysvalloista, Ranskasta, Senegalista, Irakista, Syyriasta, Italiasta, Egyptistä, Australiasta ja Suomesta. Luvassa on musiikkia aina pienemmistä yhtyeistä suureen Global Orchestraan ja kuorokokoonpanoihin sekä turvapaikanhakijoiden musiikkiryhmistä lapsiryhmiin. Festivaalin aikana tarjotaan myös pop up -tapahtumia, työpajoja ja GLOMAS-maisteriopiskelijoiden esityksiä. Odotettavissa on dynaamisia ja inspiroivia konsertteja ja tapahtumia, jotka juhlivat planeettamme kulttuurista monimuotoisuutta.

Global Fest tarjoaa Global Music Programme –opiskelijoiden ohjaamia vapaapääsyllisiä työpajoja yleisölle. Työpajoissa voi oppia globaaleja rytmejä, laulutekniikoita sekä lauluja ja tansseja monikulttuurisen yhteisön ympäröimänä. Työpajojen ohjelma julkaistaan myöhemmin. 

Nathan Riki Thomson, taiteellinen kuratointi

Liput: 17,50/11,50/6,50 € (Ticketmaster), 15/10/5 € (Musiikkitalo), festaripassi kaikkiin konsertteihin: 32,50 € (Ticketmaster), 30 € (Musiikkitalo)

Festivaalin ohjelma aikataulumuodossa / Printable program schedule

Työpajojen ohjelma ja ilmoittautuminen / Full workshop programme

Lisätietoja:
Janne Ikäheimo, 040 710 4344, janne.ikaheimo@uniarts.fi