Global Fest 2016: Global Choir

Torstai, joulukuu 8, 2016 - 17:00 - 18:00
Musiikkitalo, Camerata
Konsertti
Vapaa pääsy
Ensimmäistä kertaa järjestettävä, uusi vuosittainen Global Fest 2016.

Global Choir esittää musiikkia, joka pohjautuu eri puolilta maailmaa tuleviin laulutekniikoihin, melodioihin ja rytmisiin perinteisiin. Kuoro käyttää uuden musiikin luomisessa improvisaatiota ja voice painting -tekniikkaa. Kokoonpano kuorossa on monikulttuurinen.

Merzi Rajala, kuoronjohto

Global Fest 2016

Ensimmäistä kertaa järjestettävä, uusi vuosittainen Global Fest 2016 kerää yhteen Sibelius-Akatemian Global Music Programme -koulutusohjelman opiskelijat, opettajat, alumnit ja vierailevat taiteilijat. Festivaalin ohjelma esittelee kulttuurien monimuotoisuutta ja pyrkii viljelemään kulttuurienvälistä viestintää, ymmärrystä ja yhteistyötä musiikin ja taiteen keinoin. Festivaalin esiintyjät tulevat muun muassa Tansaniasta, Bulgariasta, Latviasta, Kolumbiasta, Irlannista, Yhdysvalloista, Ranskasta, Senegalista, Irakista, Syyriasta, Italiasta, Egyptistä, Australiasta ja Suomesta. Luvassa on musiikkia aina pienemmistä yhtyeistä suureen Global Orchestraan ja kuorokokoonpanoihin sekä turvapaikanhakijoiden musiikkiryhmistä lapsiryhmiin. Festivaalin aikana tarjotaan myös pop up -tapahtumia, työpajoja ja GLOMAS-maisteriopiskelijoiden esityksiä. Odotettavissa on dynaamisia ja inspiroivia konsertteja ja tapahtumia, jotka juhlivat planeettamme kulttuurista monimuotoisuutta.

Global Fest tarjoaa Global Music Programme –opiskelijoiden ohjaamia vapaapääsyllisiä työpajoja yleisölle. Työpajoissa voi oppia globaaleja rytmejä, laulutekniikoita sekä lauluja ja tansseja monikulttuurisen yhteisön ympäröimänä. Työpajojen ohjelma löytyy linkin takaa sivun alalaidasta.

Nathan Riki Thomson, taiteellinen kuratointi

Liput: 17,50/11,50/6,50 € (Ticketmaster), 15/10/5 € (Musiikkitalo), festaripassi kaikkiin konsertteihin: 32,50 € (Ticketmaster), 30 € (Musiikkitalo)

Festivaalin ohjelma aikataulumuodossa. / Printable program schedule.

Työpajojen ohjelma ja ilmoittautuminen. / Full workshop programme.

Lisätietoja:
Janne Ikäheimo, 040 710 4344, janne.ikaheimo@uniarts.fi