Photo: Reinhard Wilting

Theatre of Voices: Päätöskonsertti

Lauantai, elokuu 24, 2019 - 17:00 - 18:30
Musiikkitalo, Camerata
Konsertti
Lipunmyynti alkaa 13.05.2019 09:00
Liput: 18,00-18,00€
Theatre of Voices -kurssin päätöskonsertti.

Theatre of Voices -kurssin päätöskonsertissa kuullaan kurssin osallistujista koottuja yhtyeitä ja Theatre of Voices -yhtyeen laulajia.

Theatre of Voices:
Else Torp, sopraano
Signe Asmussen, mezzosopraano
Paul Bentley-Angell, tenori
Jakob Bloch Jespersen, basso-baritoni

Theatre of Voices -kurssin osallistujat

Paul Hillier, valmennus

***

Konsertti on Sibelius Summer Academy-kesäkoulussa elokuussa järjestetyn yhtyelauluun keskittyvän kansainvälisen kurssin päätöskonsertti. Kurssi on suunnattu Sibelius-Akatemian laulun ammattiopiskelijoille ja muille edistyneille ulkomaisille yhtyelaulajille. Yksi maailman eturivin lauluyhtyeistä, Theatre of Voices on vastannut kurssin opetuksesta.

Sibelius Summer Academy on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kansainvälinen kesäkoulu, jonka kursseilla opettavat tunnustetut taiteilijat ja opettajat niin Sibelius-Akatemiasta kuin maailmalta. Kursseille voivat osallistua sekä Sibelius-Akatemian opiskelijat että ulkopuoliset hakijat. Sibelius Summer Academy toteutetaan ensimmäisen kerran kesällä 2019, jolloin tarjolla on kurssit puupuhaltajille, urkureille ja laulajille. Vuoden 2019 kursseja ovat tukeneet Jane ja Aatos Erkon säätiö, Jenny ja Antti Wihurin rahasto sekä Pro Musica säätiö.

#sibeliussummeracademy
www.facebook.com/sibeliussummeracademy/
www.sibeliussummeracademy.fi/

Lisätietoja:
Anna Huuskonen, 040 710 4384, anna.huuskonen@uniarts.fi