!

Tapahtuma on peruttu

Lauri Porra & Lauri Kankkunen: Bach Re:imagined

Konsertissa kuullaan basistisäveltäjä Lauri Porran sovituksia ja sävellyksiä perustuen Bachin sellosoolosarjoihin.

Konsertissa vaaditaan koronapassi

Seinäjoella Kalevan Navetassa Taideyliopiston järjestämissä tapahtumissa noudetaan Länsi-Suomen aluehallintoviraston antamia määräyksiä.

Bach Re:imagined -ohjelmassaan Porra yhdistää sellisteille ehkä pyhimmän ohjelmiston, Johann Sebastian Bachin sellosoolosarjojen perinnetietoisen sellonsoiton, sähköbasson, koskettimien ja elektroniikan avulla luotuun moderniin äänimaisemaan.

Porra on esittänyt konserttia vuodesta 2018 lähtien muuan muassa sellistien Jonathan Roozeman ja Kati Raitinen kanssa niin Lontoon Baroque on the Edge -festivaalilla kuin Oulun ja Korsholman Musiikkijuhlillakin. Kalevan Navetan konsertissa hänen kanssaan esiintyy sellisti Lauri Kankkunen.

Esiintyjät

  • Lauri Porra, basso
  • Lauri Kankkunen, sello

Lisätietoja: Jenni Latva

Musiikkia, sitä vähän tuoreempaa

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijat esiintyvät vuosittain yli 700 konsertissa. Kansainvälisesti arvostetun akatemian konsertit avaavat näyteikkunan tulevaisuuden huippuartistien työskentelyyn ja tarjoavat unohtumattomia taide-elämyksiä.

Ajankohta

15.1.2022 klo 18:00 – 19:00

Peruttu

Sijainti

Kalevan Navetta

Nyykoolinkatu 25

60100 Seinäjoki

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet