SibA's Mascot takeover! #huhtikuu

Tiistai, huhtikuu 9, 2019 - 20:00 - 23:00
Mascot Bar & Live Stage
Klubi
Vapaa pääsy
Tässäpä taas yksi maino ilta: SibA's Mascot takeover!

Huhtikuu! Kaikenlaista kivaa! Tule purkamaan kanssamme turha kevätstressi lämpimään Mascottiin hienon musiikin äärelle. Opiskelijat: you can do it! Vappuun ei enää pitkä aika! Ilta toimii samalla tietokonealan uranuurtajan Presper Eckertin 100-vuotis juhlana! Toivottavasti mikserissä masteri toimii.

Tänä(KIN) iltana on jälleen kaksi aivan sykähdyttävän upeaa esiintyjää:

21:00 Mikko Heikinpoika
Mikko Heikinpoika on kurkkulaulaja, multi-instrumentalisti ja musiikintuottaja, joka yhdistäen uutta teknologiaa ja muinaisia äänenmuodostustekniikoita vie kuulijansa tutkimusmatkalle rytmiin ja ääneen. Hänen musiikkiaan voisi kutsua Global Bass-genreen sopivaksi ja se on yhdistelmä elekronisesti ehostettuja tribal-rytmejä ja muinaisia vokaalitekniikkoja, kuten kurkkulaulua ja joikua yhdistettynä liveluuppaukseen. Syvyyttä musiikkiinsa hän on hakenut matkoillaan Keski-Aasiaan, jossa hän on opiskellut kurkkulaulua paikallisten mestarien opissa. Kesällä 2015 hän osallistui Tuvan tasavallassa järjestettyyn kansainväliseen kurkkulaulukilpailuun, jossa hän sijoittui kolmanneksi modernin tulkinnan sarjassa.

22:00 Onni Rajaniemi
Onni Rajaniemi on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka musiikissa yhdistyvät folk, suomirock ja kevyesti unelmoiva pop. Rajaniemi julkaisee kuluvana vuonna uuden Mä näin liian kauas-albumin, joka laajentaa debyytin (Syksy, 2017) akustisesta ilmaisusta sähköiseen. Rajaniemen laulut kertovat pelosta tuntemattoman äärellä, rakkaudesta kaikkeen ja ei-mihinkään, sekä keskeneräisyydestä. Mascotissa Onni Rajaniemi esiintyy sähköisen bändin kanssa rakentaen siltaa folkmenneisyyden ja rocknykyisyyden välille.

Onni Rajaniemi - laulu, kitarat
Anssi Vättö - basso
Johannes Latva - rummut

***
SibA’s Mascot takeover on joka kuukauden toisena tiistaina järjestettävä iltama minne pääsee SibA:laiset bändit esiintymään ja hakemaan bändilleen esiintymiskokemusta. Iltamat järjestetään Mascotissa ja järjestäjänä toimii musiikkikasvatuksen oma ainejärjestö Maine ry.

Lisätietoja:
Aapo Wiksten, aapo.wiksten@uniarts.fi