Photo: Deniz Kaya

Feel Helsinki: Klovneria

Lauantai, kesäkuu 8, 2019 - 12:00 - 15:00
Musiikkitalo, Päälämpiö
Performanssi
Vapaa pääsy
Hetki on 10-20 minuuttia kestävä näyttelijäntyöllinen performanssi, jossa vuorottelevat yleisökontakti ja esiintyjien välinen liike-improvisaatio.

Performanssin pohjana esiintyjät käyttävät klovneriaa, jota molemmat ovat harjoittaneet osana näyttelijäntyön opintojaan. Esitys osallistaa lempeästi tapahtuman kävijöitä ja se pyrkii muodostamaan Musiikkitalon aulaan tilan yhteiselle hetkelle sekä hetkessä tapahtuvalle kohtaamiselle. Performanssi elää ja muotoutuu tilassa syntyneiden kohtaamisten ja impulssien pohjalta.

Esiintyjät: Nenna Tyni ja Sara-Maria Pirhonen

Hetki -esitys on nähtävissä ihmisten seassa päälämpiössä klo 12:00, 13:00 ja 14:00

***

Feel Helsinki on Taideyliopiston ja Viini-lehden yhdessä järjestämä kaupunkifestivaali Musiikkitalossa 8. kesäkuuta. Taideyliopistossa järjestetään vuosittain yli tuhat yleisölle avointa tapahtumaa, mutta Feel Helsinki kokoaa ensimmäistä kertaa yhteen koko yliopiston osaamisen.

Kaupunkilaiset ovat tervetulleita osallistumaan, aistimaan ja kohtaamaan toisensa musiikin, taiteen, teatterin, kuvataiteen ja merkityksellisten keskustelujen äärelle. Myös perheen pienimmät on otettu huomioon.

Festivaali levittäytyy koko Musiikkitaloon ja sen terassille aamukymmenestä myöhäisiltaan saakka ja suurin osa päivän ohjelmasta on maksutonta.

Lisätietoja:
Soili Sirenne, soili.sirenne@uniarts.fi

Asiasanat