Sibafest Goes Talven nuoret taiteilijat: Emma Raunio

Perjantai, tammikuu 31, 2020 - 18:00 - 19:10
Musiikkitalo, Black Box
Konsertti
Liput: 6,50-18€
Talven nuoret taiteilijat -sarja vierailee Sibafestissa!

Rannikolla laivat kohtaavat kaupungit, meri maan ja ihmiset toisensa. Rannalle tai meren äärelle ihmiset myös usein hakeutuvat hiljentyäkseen, kohdatakseen itsensä. Rantaa ja ihmistä yhdistävät se, miten ranta kuten ihmisen sisäinen maisema on ikuisesti ailahteleva - se voi olla sekä myrskyävä, korvia huumaava että täysin hiljainen ja tyyni paikka.

Konsertissa Deafening Shores (kuurouttavat rannikot) Emma Raunio tutkii kohtaamisia, kontaktia ja luopumista sekä dialogia sisäisen ja ulkoisen maailman välillä. Raunion säveltämässä ja esittämässä elektronisessa popmusiikissa kuullaan vaikutteita bluesista, rnb:stä, triphopista sekä klassisesta musiikista.

Emma Raunio, laulu, sävellys, sanoitus
Unto Luoto, koskettimet
Mika Paaso, koskettimet ja synabasso
Ilkka Oksanen, rummut

Talven nuoret taiteilijat -sarja, 16.–31.1. esittelee vastikään valmistuneita ja opinnoissaan erinomaisesti menestyneitä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijoita.

Sibafest 25.1.–1.2.2020 on kuunteleva, syvä, utelias ja kokeellinen festivaali, jossa äänemme kuuluu ja yhdistyy. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii Aija Puurtinen.

sibafest.fi
facebook.com/Sibafest
#Sibafest
#Äänessä

Lisätietoja:
Eeva Hohti, eeva.hohti@uniarts.fi