SibA's Mascot takeover! #tammikuu

Tiistai, tammikuu 8, 2019 - 20:00 - 23:00
Mascot Bar & Live Stage
Klubi
Vapaa pääsy
On aika jälleen SibA’s Mascot takeover -iltaman!

Se olisi kuulkaas ystävät rakkaat 2019 ja uudet kujeet! Kesää kohti! Näinpä päräytetään kevään Mascot iltamat myös mallikkaasti käyntiin! Tervetuloa kaikille siis aloittamaan tämä kevät taiteen merkeissä!

Vuosi aloitetaan kahdella räväyttävällä esiintyjällä:

21.00 Vimma
22.00 Lulu Palo

***

Vimma kiekuu ja kolisee, kuiskii ja suhisee. Kalevalaisessa taidepopissa ikiaikaiset melodiat sekoittuvat nuorten helsinkiläismuusikoiden ajatuksiin hektisestä nykymaailmasta.

Vimma vuoroin kutsuu kuulijansa vastustamattomaan keinahteluun, ja välillä pysähtyy aistillisiin suvantoihin ajattelemaan. Vimma iskee jalan alle ja yllyttää imuunsa. Viulujen ja saksofonin yhteiset melodiset tarinat kuljettavat kuulijan elokuvallisilta poluilta progressiivisen metsän herkkään hiljaisuuteen.

Lyriikassa maalataan mystisiä maisemia maailman reunoilta. Ajattomat aallonpituudet taittuvat säröjen rajapinnoissa sävykkäiksi vuoropuheluiksi mahdottomasta ja mahdollisesta.

Kokoonpano:
Eeva Rajakangas, laulu
Pessi Jouste, viulu
Roope Jokinen, viulu
Jaakko Arola, saksofonit
Otto Porkkala, sähkökitara
Kalle Outila, akustinen kitara
Aino Kallio, piano
Ansku Mellanen, kontrabasso
Vilho Louhivuori, rummut

***

Lulu Palo on laulaja-lauluntekijä Elisa Luukkaisen yhtye, joka vääntelee popin, rockin ja laulelmaperinteen muotteja omiin tarkoitusperiinsä sopiviksi. Lulu Palo on samaan aikaan henkeäsalpaavat neonvalot ja halvan karaokebaarin viimeinen iskelmä, ikävä kaupungista maalle ja lupiinipellossa pikkutunneilla uskouduttu tarina yksipuolisesta rakkaudesta.

Työryhmä:
Elisa Luukkainen, laulu
Jussi Koski-Laulaja, kitara
Joppe Haahti, basso
Antti Vuorenmaa, koskettimet
Niklas Tilli, rummut

***

SibA’s Mascot takeover on joka kuukauden kolmas tiistai järjestettävä iltama, jossa Taideyliopiston Sibelius-Akatemian yhtyeet esiintyvät ja hakevat esiintymiskokemusta.  Tapahtuman järjestää Taideyliopiston Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen ainejärjestö Maine ry.

Tapahtuma Facebookissa

Lisätietoja:
Aapo Wikstén, aapo.wiksten@uniarts.fi