Siirretty: KARPOLLA ON ASIAA- Tosikertomuksia havumetsien maasta

Esityksessä näyttämölle nousevat Teatterikorkeakoulun näyttelijäopiskelijat kantaen mukanaan Hannu Karpon dokumenttimaailman rehellistä eetosta, sen värikkäitä ihmisiä ja heidän omalaatuista energiaansa.

kasi mustaa piirrettyä taloa, keltainen tausta. Edessä pystykorva koira.
Jaakko Pietiläinen

KARPOLLA ON ASIAA koostuu samannimisen tv-sarjan eri jaksoissa kerrotuista todellisista tarinoista. Karpon ohjelmissa pääosaan nousee yksityinen suomalainen ihminen, hänen tarinansa, kokemuksensa ja kohtalonsa. Elämän eteen tuomia ristiriitoja ei pelätä tai väistetä – ne nostetaan käsittelyyn. Puhutaan asiaa ja täydellä sydämellä.

Hannu Karpo (s.1942) on suomalaisen tv-journalismin tunnetuimpia tekijöitä. Hänen uniikki ja mittava elämäntyönsä on avannut suomalaisten tv-katsojien eteen laajan kirjon ihmiskohtaloita. Yhteys joka Karpon ohjelmien kautta aukeaa suomalaisiin elämäntapoihin ja -tuntoihin on rehti, suora ja tunteikas.

Ohjaus ja dramaturgia: Kristian Smeds
Lavastus- ja pukusuunnittelu: Lucie Kuropatová
Valosuunnittelu: Ina Niemelä
Äänisuunnittelu: Antero Kemppi

Ohjauksen assistentti: Esa-Matti Smolander (Oma)
Dramaturgian assistentti: Veikka Heinonen (Dma)

Näyttelijät: Suvi Blick (tait. opinnäyte, TeM), Annika Hartikka (tait.opinnäyte, TeM), Inkeri Hyvönen, Emma Kilpimaa, Saana Koivisto, Hilma Kotkaniemi (tait.opinnäyte, TeM), Anssi Niemi (tait.opinnäyte, TeM) ja Nicklas Pohjola (tait.opinnäyte, TeM) – kaikki Nma

Esitys on yhteistuotanto Kotkan Kaupunginteatterin kanssa.

Esityksen alkuperäinen ensi-ilta 4.12.2020 Kotkassa peruttiin koronapandemian vuoksi.

KARPOLLA ON ASIAA- esitys vierailee keväällä 2021 Rovaniemen Teatterissa, Oulun Teatterissa, Tampereen Teatterissa, Jyväskylän kaupunginteatterissa ja Helsingin kaupunginteatterin Studio Pasilassa.

Kiertueen aikataulu:
Siirretty: Rovaniemen Teatteri la 23.1. klo 19 (uutta vierailupäivää kartoitetaan)
Siirretty: Oulun Teatteri ti 26.1. klo 19 (uutta vierailupäivää kartoitetaan)
Siirretty: Tampereen Teatteri pe 29.1. klo 19 & la 30.1. klo 19 (uutta vierailupäivää kartoitetaan)
Siirretty: Jyväskylän kaupunginteatteri ti 16.2. klo 19 (uutta vierailupäivää kartoitetaan)
Siirretty: Helsingin Kaupunginteatteri / Studio Pasila pe 19.2. klo 19 & la 20.2. klo 18 (uutta vierailupäivää kartoitetaan)

Lisätietoa ja lippuvaraukset teattereiden omilta www-sivuilta.

KARPOLLA ON ASIAA on osa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun Lavat auki! -kokonaisuutta, jossa opiskelijat saatetaan yhteen vahvan ja omakielisen ammattiohjaajan kanssa.
Lavat auki! -tuotantoja ovat olleet Roberto Zucco (ohj. Mikko Roiha), Kärpäset ja herrat (ohj. Juhan Ulfsak), Baikal Brothers Ky (ohj. Leea Klemola) ja Oresteia (ohj. Mikko Roiha).
Lavat auki! avaa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun katsomot ympäri Suomea. Teatterin katsojille tämä on tilaisuus tutustua juuri valmistumassa oleviin tulevaisuuden taiteilijoihin.

Ajankohta

3.2.2021 klo 19:00

5.2.2021 klo 19:00

6.2.2021 klo 18:00

Sijainti

Kotkan Kaupunginteatteri

Keskuskatu 15

48100 Kotka

Liput

26,50 €/21,50 €

Liput

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet