Verkkokonsertti: Kan­san­musiik­kia Tai­dey­li­opis­tos­ta: The Ghost Ensemble

The Ghost Ensemblen konsertissa kuullaan muusikoiden yhteisesti säveltämiä ja sovittamia kappaleita. Luvassa on polveilevaa avaruusajan pelimannimusiikkia, mahtipontisia lauluja ja kiehtovia sointikudoksia.

The Ghos ensemble yhtye kuvattuna Zoom-tapaamisessa

Konsertti on katsottavissa maksutta suorana lähetyksenä Youtubessa 19.5. klo 19–20.

Bittieetterin virtuaaliset muusikot tulevaisuudesta ovat aineellistuneet keskuuteemme toimittamaan visionsa huomisen kansanmusiikista. Yhdessä he ovat Aave-ensemble, The Ghost Ensemble. Viime syksystä eteenpäin tämä orkesteri on työskennellyt niin ruutujen takaa kuin turvavälein yhteisessä ilmatilassa.

Esiintyjät

Gabbi Dluzewski, mandoliini
Katju Lindqvist, laulu
Petri Prauda, cittern, yhtyeen ohjaus
Onni Rajaniemi, kitara, sähköbasso ja laulu
Sanna Sällinen, harmonikka

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta -konsertit ovat sarja Sibelius-Akatemian Kansanmusiikin aineryhmän tutkintokonsertteja. Aineryhmän opiskelijat lähestyvät esityksissään kansanmusiikkia erilaisista näkökulmista. Konserttien sisällöt ja ideat kumpuavat niin vanhoista runoista ja perinteestä, henkilökohtaisista havainnoista ja tunteista, kuin oman musiikillisen matkan varrella tapahtuneista muutoksista.

Vuosittain järjestettävissä konserttikokonaisuuksissa pääsee kurkistamaan kansanmusiikin nykyhetkeen ja nauttimaan musiikista kaikin aistein mitä erilaisimmin kokoonpanoin ja instrumentein tarjoiltuna.

Lisätietoja: Tiina Halonen

Ajankohta

19.5.2021 klo 19:00 – 20:00

Sijainti

Verkkokonsertti

Liput

Vapaa pääsy