PERUTTU YLEISÖLTÄ: Global Fest: Middle Eastern Ensemble

Helsingissä perustettu Middle Eastern Ensemble on ainutlaatuinen arabialaista ja Lähi-idän musiikkia soittava kokoonpano ja ensimmäinen laatuaan Suomessa.

Global fest logo. Keltavihreällä taustalla lukee Global fest sinivihrein kirjaimin.

Konsertit joudutaan perumaan yleisöltä 10.1.2021 asti koronatilanteeseen liittyvien rajoitusten vuoksi.

Lippujen palautuksesta vastaa Ticketmaster Suomi.

Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia tai Klarnaa maksutapana käyttäneiden lipun ostajien ei tarvitse tehdä mitään. Lipun hinta palautetaan ostossa käytetylle maksutavalle automaattisesti.

Mikäli liput on maksettu verkkopankin, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten.

Palautuslomake: https://1u.fi/8tlYV

Orkesteri on ainutlaatuinen myös sen monikulttuurisuuden vuoksi, sillä se kokoaa yhteen muusikkoja hyvin monenlaisista kulttuuritaustoista.

Yhtye välittää Lähi-idän musiikkiperinteen rikkautta ja kauneutta ja rakentaa samalla sillan länsimaisen ja lähi-itäläisen kulttuurin välille, muistuttaen meitä siitä, kuinka musiikki on kaikkia koskettava universaali ilmaisutapa.

Ohjelma koostuu esimerkiksi arabialaisen, persialaisen, turkkilaisen ja kurdilaisen klassisen musiikin ja kansanmusiikin teoksista, joista yhtyeen jäsenet ovat tehneet omat luovat sovituksensa. Middle Eastern Ensemblen taiteellinen johtaja ja perustaja on irakilainen udin soittaja Ali Haithem.

Middle Eastern Ensemble

Lisätietoja: Janne Ikäheimo

Global Fest 9.–11.12.2020

Viidettä kertaa järjestettävä Global Fest on jokavuotinen Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Global Music -koulutusohjelman opiskelijoiden, opettajien, alumnien ja erikoisvieraiden festivaali. Festivaali juhlii kulttuurista monimuotoisuutta ja luo väyliä kulttuurienväliseen viestintään, ymmärrykseen ja yhteistyöhön musiikin ja taiteiden kautta.

Luvassa on monikulttuurisen taideyhteisön dynaamisia ja inspiroivia konsertteja. Esiintyjät tulevat muun muassa Arubasta, Chilestä, Kiinasta, Virosta, Suomesta, Kreikasta, Iranista, Irakista, Jordaniasta, Kosovosta, Mosambikista, Portugalista, Venäjältä, Sápmista (Lapista), Suomesta, Serbiasta, Espanjasta ja Tansaniasta.

Ajankohta

10.12.2020 klo 20:00 – 21:00

Sijainti

Musiikkitalo

Töölönlahdenkatu 16

00100 Helsinki

Camerata

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet