Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

VERKKOKONSERTTI: Emmanuel Ceysson

Maailmankuulu huippuharpisti Emmanuel Ceysson konsertoi olohuoneissa striimin kautta.

Emmanuel Ceysson juoksee kadulla harpun edessä
Dario Acosta

Konsertti järjestetään vain verkossa koronatilanteeseen liittyvien rajoitusten vuoksi.

Lippujen palautuksesta vastaa Ticketmaster Suomi.

Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia tai Klarnaa maksutapana käyttäneiden lipun ostajien ei tarvitse tehdä mitään. Lipun hinta palautetaan ostossa käytetylle maksutavalle automaattisesti.

Mikäli liput on maksettu verkkopankin, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten 3.12. mennessä.

Palautuslomake: https://1u.fi/8tlYV

Ceysson heittää instrumenttiinsa assosioidut kliseet romukoppaan ja lumoaa kuulijansa energisellä soitollaan, joka esittelee harpun sointivärit kaikessa loistokkuudessaan.

Ceysson aloittaa syyskuussa 2020 harpistina Los Angelesin filharmonisessa orkesterissa. Ennen kiinnitystään Los Angelesiin hän toimi New Yorkin Metropolitan Opera Orchestran harpun äänenjohtajana. Hän on työskennellyt opettajana useissa kansainvälisesti merkittävissä oppilaitoksissa kuten Royal Academy of Musicissa Lontoossa ja Mannes School of Musicissa New Yorkissa. Ceysson on myös voittanut lukuisia kansainvälisiä kilpailuja.

Emmanuel Ceyssonin opetusvierailu ja sen konsertti ovat osa Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa vuoden 2019 alussa käynnistynyttä kansainvälistä vierailijaohjelmaa. Se on Sibelius-Akatemian koulutusta täydentävä ohjelma, johon kutsutaan oman erityisalueensa johtavia taiteilijoita eri puolilta maailmaa. He työskentelevät Sibelius-Akatemian opiskelijoiden ja opettajien kanssa periodimuotoisesti, pääsääntöisesti vuoden tai kahden vuoden jaksoissa. Ohjelman perustamista ovat tukeneet Jane ja Aatos Erkon säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto.

Emmanuel Ceysson, harppu
Antti Holma, lausunta

Lisätietoja: Pauli Raitakari, pauli.raitakari@uniarts.fi

Täydennä konserttielämykseksi käsiohjelmalla

Käsiohjelma on saatavilla ääneen luettuna sekä kirjallisena suomeksi ja ranskaksi. Suomenkielisen version lukee Antti Holma ja ranskankielisen Emmanuel Ceysson. Ruotsinkielinen versio käsiohjelmasta tulee kuunneltavaksi ja luettavaksi pian.

Ajankohta

3.12.2020 klo 19:00

Sijainti

Verkkokonsertti

Liput

Vapaa pääsy, verkkokonsertti