Emmanuel Ceysson

Maailmankuulu huippuharpisti Emmanuel Ceysson konsertoi ensimmäistä kertaa R-talossa.

Emmanuel Ceysson juoksee kadulla harpun edessä
Dario Acosta

Ceysson heittää instrumenttiinsa assosioidut kliseet romukoppaan ja lumoaa kuulijansa energisellä soitollaan, joka esittelee harpun sointivärit kaikessa loistokkuudessaan.

Ceysson aloittaa syyskuussa 2020 harpistina Los Angelesin filharmonisessa orkesterissa. Ennen kiinnitystään Los Angelesiin hän toimi New Yorkin Metropolitan Opera Orchestran harpun äänenjohtajana. Hän on työskennellyt opettajana useissa kansainvälisesti merkittävissä oppilaitoksissa kuten Royal Academy of Musicissa Lontoossa ja Mannes School of Musicissa New Yorkissa. Ceysson on myös voittanut lukuisia kansainvälisiä kilpailuja.

Emmanuel Ceyssonin opetusvierailu ja sen konsertti ovat osa Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa vuoden 2019 alussa käynnistynyttä kansainvälistä vierailijaohjelmaa. Se on Sibelius-Akatemian koulutusta täydentävä ohjelma, johon kutsutaan oman erityisalueensa johtavia taiteilijoita eri puolilta maailmaa. He työskentelevät Sibelius-Akatemian opiskelijoiden ja opettajien kanssa periodimuotoisesti, pääsääntöisesti vuoden tai kahden vuoden jaksoissa. Ohjelman perustamista ovat tukeneet Jane ja Aatos Erkon säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto.

Emmanuel Ceysson, harppu

Lisätietoja: Pauli Raitakari, pauli.raitakari@uniarts.fi

Huom! Konsertin päivämäärä ja sijainti (alun perin 29.11. Organo) ovat muuttuneet johtuen ajankohtaisista matkustusrajoituksista. Lippuja on vapautettu myyntiin lisää esityksen siirtyessä suurempaan konserttisaliin.

Ajankohta

3.12.2020 klo 19:00

Sijainti

R-talo, Sibelius-Akatemia

Pohjoinen Rautatiekatu 9

00100 Helsinki

R-talon Konserttisali, Sibelius-Akatemia

Liput

18–28 €

Osta liput

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet