Ca­me­ra­tan opis­ke­li­ja­ma­ti­nea

Sibelius-Akatemian opiskelijat esiintyvät Cameratassa

Viulu

Koronapassi vaaditaan kaikissa konserteissa

Etelä-Suomen aluehallintoviraston 2.12.2021 antamaan määräykseen perustuen Sibelius-Akatemian kaikissa tapahtumissa edellytetään koronapassia. Koronapassit tarkistetaan koko yleisöltä kaikissa yli 20 hengen yleisötilaisuuksissamme. Rajoitus koskee Helsingin toimipisteitä. Mikäli sinulla ei ole koronapassia, olet oikeutettu palauttamaan lippusi. Ticketmaster on yhteydessä lipunostaneisiin asiakkaisiin.

Sisäänpääsy jonotusjärjestyksessä, niin kauan kuin paikkoja riittää (korona-aikana: Camerata 119 paikkaa). Sisäänmeno vain alussa ja väliajalla, poistua voi myös esiintyjän vaihtuessa. Ohjelma ja esiintyjät julkaistaan noin viikko ennen tapahtumaa tällä sivulla. HUOM! Muutokset ovat mahdollisia.


Musiikkitalon alalämpiöstä löytyy vartioimattomia ja maksuttomia naulakoita ulkovaatteiden ja suurten laukkujen säilytystä varten, mutta korona-aikana ne voi ottaa myös sisälle saliin.

Lisätietoja: Päivi Koivula

Musiikkia, sitä vähän tuoreempaa

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijat esiintyvät vuosittain yli 700 konsertissa. Kansainvälisesti arvostetun akatemian konsertit avaavat näyteikkunan tulevaisuuden huippuartistien työskentelyyn ja tarjoavat unohtumattomia taide-elämyksiä.

Ajankohta

13.12.2021 klo 12:00 – 14:15

Sijainti

Musiikkitalo

Töölönlahdenkatu 16

00100 Helsinki

Camerata

Liput

Vapaa pääsy

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet