Brass @ Sibelius Summer Academy: Opiskelijoiden konsertti

Konsertti on osa Brass @ Sibelius Summer Academy -kurssia

Sibelius Summer Academy

Tervetuloa kuuntelemaan Sibelius Summer Academyn vaskisoitinten mestarikurssin opiskelijoiden konserttia. Konsertissa kuullaan soolokappaleita ja otteita orkesteriteoksista Sibelius-Akatemian opiskelijoiden sekä nuorisokoulutuksen soittamina.

Konsertti on Brass @ Sibelius Summer Academyn mestarikurssiviikon päätöskonsertti. Mestarikurssin opettajina ovat olleet Miroslav Petkov (trumpetin äänenjohtaja, Royal Concertgebouw Orchestra), Katy Woolley (käyrätorven äänenjohtaja Royal Concertgebouw Orchestra), David Rejano Cantero (pasuunan äänenjohtaja, Los Angeles Philharmonic Orchestra), Tormod Flaten (baritonitorven äänenjohtaja, Royal Norwegian Naval Forces’ Band) ja Perry Hoogendijk (tuuban äänenjohtaja, Royal Concertgebouw Orchestra)

Sibelius Summer Academy

Sibelius Summer Academy on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian uusi kesäkurssikokonaisuus. Se tarjoaa nuorille musiikin opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä ja esiintyä yhdessä maailmanluokan opettajien, taiteilijoiden ja muiden opiskelijoiden kanssa korkeatasoisissa tiloissa kannustavassa ja inspiroivassa ympäristössä. Sibelius Summer Academy toteutettiin ensimmäisen kerran 2019. Sen toimintaa tukevat Jane ja Aatos Erkon säätiö ja Wihurin rahasto.

Lisätiedot: Mirka Rättyä, mirka.rattya@uniarts.fi

Ajankohta

26.8.2022 klo 16:00 – 23:59

Sijainti

R-talon Konserttisali

Pohjoinen Rautatiekatu 9

00100 Helsinki

R-talo

Liput

Vapaa pääsy

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet