Andreas Schmidtin mestarikurssi

Vierailijaprofessori Andreas Schmidt opettaa Sibelius-Akatemian laulumusiikin ja pianomusiikin opiskelijoita.

Andreas Schmidt

Andreas Schmidtin opetusvierailu on osa Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa vuoden 2019 alussa käynnistynyttä kansainvälistä vierailijaohjelmaa. Se on Sibelius-Akatemian koulutusta täydentävä ohjelma, johon kutsutaan oman erityisalueensa johtavia taiteilijoita eri puolilta maailmaa. He työskentelevät Sibelius-Akatemian opiskelijoiden ja opettajien kanssa periodimuotoisesti, pääsääntöisesti vuoden tai kahden vuoden jaksoissa. Ohjelman perustamista ovat tukeneet Jane ja Aatos Erkon säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto. 

Lue lisää Sibelius-Akatemian vierailijaohjelmasta: uniarts.fi/projektit/sibelius-akatemian-kansainvalinen-vierailijaohjelma/

Lisätietoja: Pauli Raitakari 

Ohjelma

11:15 Essi Lind & Liisalotta Lepistö
12:00 Paulus Hartikainen & Kaisa Pulkkanen
12:45 Tauko
13:15 Lotta Pylkäs & Aino Heimonen
14:00 Veikko Vallinoja & Jussi Littunen 

Musiikkia, sitä vähän tuoreempaa

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijat esiintyvät vuosittain yli 700 konsertissa. Kansainvälisesti arvostetun akatemian konsertit avaavat näyteikkunan tulevaisuuden huippuartistien työskentelyyn ja tarjoavat unohtumattomia taide-elämyksiä.

Ajankohta

8.10.2021 klo 11:15 – 14:00

Sijainti

Musiikkitalo

Töölönlahdenkatu 16

00100 Helsinki

Camerata

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet