Sibelius-Akatemian kuoro, joht. Kevin Fox: 2020 Visionaries

Sibelius-Akatemian kuoro esiintyy Kevin Foxin johtamana.

Kecin Fox lavalla
Lizzy Shaanan

Koronapassi vaaditaan Musiikkitalon konserttiyleisöltä maanantaista 29.11.2021 klo 17 alkaen sekä R-talon maksullisten konserttien yleisöltä 5.12.2021 klo 17 alkaen. Mikäli sinulla ei ole koronapassia ja olet ostanut lipun R-talolle tai Musiikkitalolla klo 17 jälkeen järjestettävään konserttiin, olet oikeutettu palauttamaan lippusi. Ticketmaster on yhteydessä lipunostaneisiin asiakkaisiin. 

Konsertti on katsottavissa maksutta suorana lähetyksenä Youtubessa 4.12. klo 18–19.

Vuosi 2020 merkitsi maailmalle uusia haasteita, jotka vaativat meitä kaikkia seisahtumaan hetkeksi ja katselemaan asioita uusin silmin. On aika pohtia omia arvoja ja ehkä arvioida uudelleen, mikä on oikeasti tärkeää. Vuoteen 2020 mahtui myös merkittävien ihmisten ja organisaatioiden vuosipäiviä. Näiden ihmisten ja organisaatioiden visio on antanut meille uuden näkökulman maailmaamme.

Nyt on vuosi 2021 ja on aika kääntää kelloa taaksepäin juhlistaaksemme näiden ”vuoden 2020 visionäärien” saavutuksia. Tässä ohjelmassa keskitytään luontoon ja suhteeseemme siihen. Ohjelma on saanut innoitusta kanadalaisten maisemataiteilijoiden The Group of Sevenin 100-vuotisjuhlasta ja maan päivän 50-vuotisjuhlasta. Ohjelman kaiken musiikin on säveltänyt ja improvisoinut kuoronjohtaja Kevin Fox sekä laulajat itse. Musiikki muodostuu kokonaan ihmisen äänestä vailla säestystä.

Sibelius-Akatemian kuoro
Kevin Fox, kuoronjohto

Sibelius-Akatemian kuoro

Sibelius-Akatemian kuoro tarjoaa opiskelijoillemme mahdollisuuden osallistua monipuoliseen kuorotoimintaan. Kuoro esiintyy noin kolme kertaa vuodessa ja se tarjoilee musiikkia laajasti klassisesta tyylistä rytmimusiikkiin, a cappella -konserteista oopperaan. Sibelius-Akatemian kuoron toiminta on avointa kaikkien aineryhmien opiskelijoille.

Lisätietoja: Susanna Brandt, susanna.brandt@uniarts.fi

Musiikkia, sitä vähän tuoreempaa

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijat esiintyvät vuosittain yli 700 konsertissa. Kansainvälisesti arvostetun akatemian konsertit avaavat näyteikkunan tulevaisuuden huippuartistien työskentelyyn ja tarjoavat unohtumattomia taide-elämyksiä.

Ajankohta

4.12.2021 klo 18:00 – 19:00

Sijainti

Musiikkitalo

Töölönlahdenkatu 16

00100 Helsinki

Camerata

Liput

6,50–18 €

Osta liput

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet