PERUTTU – Sibafest: Inside – Sisäpiiri

Lauantai, helmikuu 3, 2018 - 17:00 - 17:50
Musiikkitalo, Black Box
Konsertti
Lipunmyynti alkaa 18.10.2017 09:00
Liput: 11.00 EUR-17.50 EUR€
Lippuja saatavissa
Improvisatorinen esitys, joka käsittelee kuulumista ja sijoittumista 101-vuotiaassa Suomessa.

Mitä on olla sisällä? Mitä on olla ulkopuolinen sisällä? Fyysinen kokemusmaailma kääntyy musiikiksi, kun sisäpiiri puhuu. 

Poikkitaiteellisessa esityksessä muusikot, näyttelijät ja lausuja muodostavat ringin, jonka ulkopuolelta katsoja saa tulkita sisälle sijoitettujen kokemusten kirjoa.

Zipora Ogola ja Harith Raad Salih, ohjaus
Laura Eklund Nhaga, lausunta
Matilda Bergman, Matleena Kohonen, Emma Myllynen, Makiko Oba, Roni Tuomivirta, Jenni Venäläinen ja Sanni Virta, musiikki
Jalal Hajali, Youssef Asad Alkhatib, Harith Raad Salih, liike

***

Sibafest 27.1.–3.2.2018
sibafest.fi
facebook.com/Sibafest
twitter.com/sibafest

***

Tapahtuma on peruuntunut, miten toimia?
Tilaisuuden peruuntuessa kokonaan Ticketmaster Suomi lunastaa liput takaisin. Toimituskuluja ei palauteta. Voit palauttaa lippusi Ticketmasterin lippukauppaan (ei R-Kioskille) tai vaihtoehtoisesti postittaa ne yhteystietojesi sekä tilitietojesi (IBAN-tilinumero sekä BIC/SWIFT) kanssa osoitteeseen:
Ticketmaster Suomi Oy
PL 667
00101 HELSINKI
Merkitse kuoreen ”Palautus”.

Tapahtumapäivä on vaihtunut, miten toimin?
Tapahtumapäivän vaihtuessa voit halutessasi palauttaa lippusi Ticketmasteriin. Jos haluat käyttää lippusi uudelle tapahtumapäivälle, tarkasta tapahtumatiedoista, käykö lippu sellaisenaan uudelle päivälle.

Miksi toimitusmaksuja ei palauteta, vaikka tapahtuma peruuntui?
Ticketmaster toimii tapahtumien lipunvälittäjänä, ja tapahtumastä sekä sen mahdollisista ohjelmamuutoksista ja peruuntumisesta vastaa tilaisuuden järjestäjä. Toimituskuluilla katetaan lippujen toimittamisesta aiheutuvia kustannuksia, jotka syntyvät lipun myyntitapahtumasta ja joiden osalta palvelu on toteutunut sovitusti. Kuluttajavalituslautakunta on hyväksynyt menettelyn ja tehnyt aikaisempia päätöksiä asiasta mm. (Dnro 04/39/1941). Toimituskuluista on kerrottu tarkasti kaupan ehdoissa sivullamme ja varauksen vahvistuksessa.

Lisätietoja:
Hans Tinell, 040 710 4318, hans.tinell@uniarts.fi