Feel Helsinki: Tangoa uruilla

Lauantai, kesäkuu 8, 2019 - 18:30 - 19:00
Musiikkitalo, Organo
Konsertti
Vapaa pääsy
”Tango! Argentiinalaisia ja suomalaisia tangoja uruilla. Piazzolla vs. Mononen.”

Mikko Hauhia on kotkalainen muusikko, urkuri ja kuoronjohtaja. Hän on suorittanut kirkkomusiikkiopintoja Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa Helsingissä, mm. Sirkka-Liisa Jussila-Gripentrogin (urut), Timo Kiiskisen (urkuimprovisaatio) , Seppo Murron (kuoronjohto) sekä Harri Viitasen (sävellys) johdolla. Tällä hetkellä Mikko opettaa työkseen pianonsoittoa Kotkan opistossa ja johtaa viittä kuoroa, mm. Kamarikuoro Kotka-Cantoa, Kotkan Laulumiehiä sekä Viihdekuoro Hyvän Tuulen Laulajia.

La cumparsita, Ecstasy (Hurmio), Satumaa, Lapin tango, Imperial, La misma pena, Nuoruustango, Tango d´amour (Vie meidät rakkauteen), Kotkan ruusu

***

Feel Helsinki on Taideyliopiston ja Viini-lehden yhdessä järjestämä kaupunkifestivaali Musiikkitalossa 8. kesäkuuta. Taideyliopistossa järjestetään vuosittain yli tuhat yleisölle avointa tapahtumaa, mutta Feel Helsinki kokoaa ensimmäistä kertaa yhteen koko yliopiston osaamisen.

Kaupunkilaiset ovat tervetulleita osallistumaan, aistimaan ja kohtaamaan toisensa musiikin, taiteen, teatterin, kuvataiteen ja merkityksellisten keskustelujen äärelle. Myös perheen pienimmät on otettu huomioon.

Festivaali levittäytyy koko Musiikkitaloon ja sen terassille aamukymmenestä myöhäisiltaan saakka ja suurin osa päivän ohjelmasta on maksutonta.

Lisätietoja:
Soili Sirenne, soili.sirenne@uniarts.fi

Asiasanat