Feel Helsinki: tanssi- ja liiketyöpaja 2

Lauantai, kesäkuu 8, 2019 - 12:00 - 12:45
Musiikkitalo, Black Box
Työpaja
Vapaa pääsy
Feel Töölönlahti on tanssi- ja liiketyöpaja, jonka aikana koetaan moniaistinen mielikuvitusmatka Töölönlahden ympäri.

Anna liikkeen, tanssin ja musiikin vaikuttaa ja tempaudu kokemaan tuttu kaupunkiympäristö uudella tavalla.

Työpaja sopii kaikenikäisille ja siinä korostetaan lasten ja aikuisten yhteistä, aktiivista toimintaa. Halutessaan voi myös vetäytyä katselemaan sivummalta.

Vetäjinä ja matkaoppaina toimivat tanssitaiteen ammattilaiset Tuire Colliander ja Heini Tuoresmäki.

Työpajoihin on vapaa pääsy, mutta osallistujamäärä on rajattu 60 osallistujaan. Tästä syystä osallistumaan pääsee ilmaislipulla, jonka voi hakea Musiikkitalon lipunmyynnistä tapahtumaa edeltävänä päivänä 7.6. tai tapahtumapäivänä 8.6. ennen konserttien alkua. Ilmaislipun hankkineiden tulee olla työpajatilassa 10 min ennen konsertin alkua, sillä sen jälkeen jäljellä olevat paikat täytetään ovelta saapumisjärjestyksessä.

***

Feel Helsinki on Taideyliopiston ja Viini-lehden yhdessä järjestämä kaupunkifestivaali Musiikkitalossa 8. kesäkuuta. Taideyliopistossa järjestetään vuosittain yli tuhat yleisölle avointa tapahtumaa, mutta Feel Helsinki kokoaa ensimmäistä kertaa yhteen koko yliopiston osaamisen.

Kaupunkilaiset ovat tervetulleita osallistumaan, aistimaan ja kohtaamaan toisensa musiikin, taiteen, teatterin, kuvataiteen ja merkityksellisten keskustelujen äärelle. Myös perheen pienimmät on otettu huomioon.

Festivaali levittäytyy koko Musiikkitaloon ja sen terassille aamukymmenestä myöhäisiltaan saakka ja suurin osa päivän ohjelmasta on maksutonta.

Lisätietoja:
Soili Sirenne, soili.sirenne@uniarts.fi