Feel Helsinki: Urpon ja Turpon musiikkimatka 1

Lauantai, kesäkuu 8, 2019 - 10:00 - 10:30
Konsertti
Vapaa pääsy
Lastenkonsertin teemana on Urpon ja Turpon musiikkimatka.

Konsertin toteuttavat Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen opiskelijat yhdessä lehtori Soili Perkiön kanssa. Soili Perkiö on lastenmusiikkikulttuurin pitkäaikainen uranuurtaja.

Konsertit on tarkoitettu lapsille, perheille ja lapsenmielisille. Konsertteja on kaksi: klo 10:00 ja klo 11:00.

Lastenkonsertteihin on vapaa pääsy, mutta osallistujamäärä on rajattu. Tästä syystä konserttiin pääsee osallistumaan ilmaislipulla, jonka voi hakea Musiikkitalon lipunmyynnistä tapahtumaa edeltävänä päivänä 7.6. tai tapahtumapäivänä 8.6. ennen konserttien alkua. Ilmaislipun hankkineiden tulee olla konserttisalissa 10 min ennen konsertin alkua, sillä sen jälkeen jäljellä olevat paikat täytetään ovelta saapumisjärjestyksessä.

***

Feel Helsinki on Taideyliopiston ja Viini-lehden yhdessä järjestämä kaupunkifestivaali Musiikkitalossa 8. kesäkuuta. Taideyliopistossa järjestetään vuosittain yli tuhat yleisölle avointa tapahtumaa, mutta Feel Helsinki kokoaa ensimmäistä kertaa yhteen koko yliopiston osaamisen.

Kaupunkilaiset ovat tervetulleita osallistumaan, aistimaan ja kohtaamaan toisensa musiikin, taiteen, teatterin, kuvataiteen ja merkityksellisten keskustelujen äärelle. Myös perheen pienimmät on otettu huomioon.

Festivaali levittäytyy koko Musiikkitaloon ja sen terassille aamukymmenestä myöhäisiltaan saakka ja suurin osa päivän ohjelmasta on maksutonta.

Lisätietoja:
Soili Sirenne, soili.sirenne@uniarts.fi