Kansallisgalleria Petri Virtanen

Feel Helsinki: Kiasman taidetyöpaja

Lauantai, kesäkuu 8, 2019 - 10:00 - 14:00
Musiikkitalo, Päälämpiö / Huvudfoajé / Main Foyer
Työpaja
Vapaa pääsy
Tässä työpajassa saa piirtää pöytään!

Kiasman piipahduspajassa keräännytään kauttaaltaan liitutaulumaalilla maalatun pöytäryhmän ääreen ja koristellaan kattaus aterimista aineksiin. Paja sopii kaikenikäisille lapsille aikuisineen.

Kiasma on nykytaiteen museo keskellä Helsinkiä ja osa Kansallisgalleriaa. Kiasma tekee tunnetuksi ja kerää oman aikamme taidetta – sitä, mitä taiteilijat tekevät juuri nyt. Näyttelyiden lisäksi Kiasmassa järjestetään esityksiä ja tapahtumia. Kiasmassa on myös kirjasto, kauppa ja ravintola. Kiasma on taiteen ja ihmisen kohtauspaikka, jonne kaikki ovat tervetulleita.

***

Feel Helsinki on Taideyliopiston ja Viini-lehden yhdessä järjestämä kaupunkifestivaali Musiikkitalossa 8. kesäkuuta. Taideyliopistossa järjestetään vuosittain yli tuhat yleisölle avointa tapahtumaa, mutta Feel Helsinki kokoaa ensimmäistä kertaa yhteen koko yliopiston osaamisen.

Kaupunkilaiset ovat tervetulleita osallistumaan, aistimaan ja kohtaamaan toisensa musiikin, taiteen, teatterin, kuvataiteen ja merkityksellisten keskustelujen äärelle. Myös perheen pienimmät on otettu huomioon.

Festivaali levittäytyy koko Musiikkitaloon ja sen terassille aamukymmenestä myöhäisiltaan saakka ja suurin osa päivän ohjelmasta on maksutonta.

Lisätietoja:
Soili Sirenne, soili.sirenne@uniarts.fi