PERUTTU: Jussi Fredriksson Trio

Keskiviikko, joulukuu 20, 2017 - 19:00 - 20:15
Musiikkitalo, Black Box
Konsertti
Lipunmyynti alkaa 16.06.2017 09:00
Liput: 6.00 EUR-17.50 EUR€
Lippuja saatavissa
Jussi Fredriksson Trio esiintyy.

Jussi Fredriksson, piano
Jori Huhtala, basso
Mika Kallio, rummut

***

Tapahtuma on peruuntunut, miten toimia?
Tilaisuuden peruuntuessa kokonaan Ticketmaster Suomi lunastaa liput takaisin. Toimituskuluja ei palauteta. Voit palauttaa lippusi Ticketmasterin lippukauppaan (ei R-Kioskille) tai vaihtoehtoisesti postittaa ne yhteystietojesi sekä tilitietojesi (IBAN-tilinumero sekä BIC/SWIFT)kanssa osoitteeseen:
Ticketmaster Suomi Oy
PL 667
00101 HELSINKI
Merkitse kuoreen ”Palautus”.

Tapahtumapäivä on vaihtunut, miten toimin?
Tapahtumapäivän vaihtuessa voit halutessasi palauttaa lippusi Ticketmasteriin. Jos haluat käyttää lippusi uudelle tapahtumapäivälle, tarkasta tapahtumatiedoista, käykö lippu sellaisenaan uudelle päivälle.

Miksi toimitusmaksuja ei palauteta, vaikka tapahtuma peruuntui?
Ticketmaster toimii tapahtumien lipunvälittäjänä, ja tapahtumastä sekä sen mahdollisista ohjelmamuutoksista ja peruuntumisesta vastaa tilaisuuden järjestäjä. Toimituskuluilla katetaan lippujen toimittamisesta aiheutuvia kustannuksia, jotka syntyvät lipun myyntitapahtumasta ja joiden osalta palvelu on toteutunut sovitusti. Kuluttajavalituslautakunta on hyväksynyt menettelyn ja tehnyt aikaisempia päätöksiä asiasta mm. (Dnro 04/39/1941). Toimituskuluista on kerrottu tarkasti kaupan ehdoissa sivullamme ja varauksen vahvistuksessa.

Lisätietoja:
Tiina Halonen, 040 710 4301, tiina.halonen(at)uniarts.fi