Global Fest 2018: BaranBand

Keskiviikko, joulukuu 5, 2018 - 19:00 - 19:45
Musiikkitalo, Sonore
Konsertti
Lipunmyynti alkaa 18.06.2018 09:00
Liput: 6-17,50€
Global Fest 3.–5.12.2018

BaranBand tunnetaan energisistä esiintymisistään ja koukuttavista sävelmistään, jotka saavat tanssimaan! Global Music -koulutusohjelman kasvateista koostuvaa yhtyettä johtavat karismaattiset iranilaisveljekset Gian ja Marouf Majidi.

“Baran” on kurdinkielinen sana, joka tarkoittaa puhdistavaa ja uutta alkua edustavaa sadetta. BaranBand esittää sekä omia sävellyksiään että sovituksia perinteisistä persialaisista ja kurdien sävelmistä.

Marouf Majidi, tar, laulu
Gian Majidi, laulu
Lotta-Maria Pitkänen, viulu
Antti Saukko, basso
Riku Kantola, koskettimet
Esko Grundström, koskettimet
Tomas Takolander, kitara
Ricardo Padilla, rummut
Ahoora Hosseini

***

Kolmatta kertaa järjestettävä Global Fest on jokavuotinen Sibelius-Akatemian Global Music -koulutusohjelman opiskelijoiden, opettajien, alumnien oma festivaali. Festivaali juhlii kulttuurista monimuotoisuutta ja luo väyliä kulttuurienväliseen viestintään, ymmärrykseen ja yhteistyöhön musiikin ja taiteiden kautta.

Luvassa on monikulttuurisen taideyhteisön dynaamisia ja inspiroivia konsertteja, työpajoja ja pop up -esiintymisiä. Esiintyjät tulevat muun muassa Arubasta, Australiasta, Brasiliasta, Kataloniasta, Suomesta, Kreikasta, Iranista, Israelista, Nepalista ja Senegalista.

Lisätietoja:
Tiina Halonen, 040 710 4301, tiina.halonen@uniarts.fi