Photo: Lari Järnefelt

Taidetelakka 2.0: Soila Sariola ja Laitakaupungin orkesteri

Tiistai, syyskuu 17, 2019 - 17:00 - 20:00
Seinäjoen torikeskus
Konsertti
Vapaa pääsy
Soila Sariola ja Laitakaupungin orkesteri saavat kauppakeskuksen myyntitilan soimaan!

Lauluyhtye Rajattomasta tuttu pedagogi ja laulaja Soila Sariola luo yhdessä Laitakaupungin orkesterin kanssa improvisoidun ääni-installaation Seinäjoen Torikeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsevaan tyhjään liiketilaan.

Taiteilijat toimivat tilassa intensiivisesti kaksi päivää, maanantaina 16.9. ja tiistaina 17.9. Teos on avoinna yleisölle molempina päivinä klo 17.00-20.00, jolloin siinä on mahdollista viettää itselleen sen hetkisen tuntemuksen määrittelemä aika ja seurata installaation syntyä.

Tilassa saattaa tapahtua samanaikaisesti monta asiaa ja kuulija saakin vapaasti valita, lähteekö seuraamaan jotain kuljetusta tarkemmin vai antautuuko kokonaisuuden aistimiseen. Tilassa on myös mahdollista levätä tai istua paikallaan – vaikka silmät kiinni. Jokainen tilassa käyvä on osa taidekohtaamisia.

Taide kuuluu kaikille – tule latautumaan Taidetelakalle!

Soila Sariola, projektin liidaus, ääni
Charlotta Hagfors, Piia Kleemola, Antti Paalanen, Sami Silén, Teemu Vuorela, ääni & musiikki

***

Taidetelakka 2.0 on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Seinäjoen yksikön projekti, jossa Taideyliopiston eri akatemioiden (Sibelius-Akatemia, Kuvataideakatemia ja Teatterikorkeakoulu) tohtoriopiskelijat luovat yhteistyössä Laitakaupungin orkesterin muusikoiden kanssa taide-elämyksiä Seinäjoelle. Projektia rahoittaa Seinäjoen yliopistokeskus.

Lisätietoja:
Piia Kleemola-Välimäki, 040 710 4382, piia.kleemola-valimaki@uniarts.fi