Eva+Pihta: Paino

Lauantai, syyskuu 16, 2017 - 00:00 - Sunnuntai, syyskuu 17, 2017 - 00:00
Project Room
Tapahtuma

Viikonlopun mittainen tapahtuma galleriassa koostuu kahdesta osasta. Lauantai-iltana galleria on avoin kaikille klo 17–20. Luvassa on mm. liikkuvaa kuvaa, piirustuksia, installaatioita ja performansseja.

Sunnuntaina pidämme galleriassa työpajan, jossa tutkitaan painoa, painavuutta ja painetta välineenä kehotietoisuuden lisäämiseen. Käytämme apuna kankaita, liinoja, köysiä ja naruja sekä erilaisia painoja, valmistamiamme puettavia veistoksia sekä kehon omaa painoa. Harjoituksia tehdään yksin sekä pienissä ryhmissä.

Työpaja on sunnuntaina klo 13–17. Siihen mahtuu 22 osallistujaa. Ilmoittautumiset osoitteeseen paino.project at gmail.com 13.9. mennessä.

Projekti osa Eva Kärjen maisterin opinnäytettä.

Eva Kärki (s.1986) on kuudennen vuoden opiskelija maalauksen osastolta. Hän on viime aikoina keskittynyt työskentelyssään käsittelemään viivaa ja kehollisuutta eri näkökulmista. Häntä kiinnostavat erityisesti arkikokemuksesta poikkeavat keholliset kokemukset sekä rituaalit ja toisto.

Pihta Alina (s.1992) opiskelee kuvataidekasvatusta Aalto-yliopistossa. Pihta järjestää ja opettaa mm. shibarikursseja. Häntä kiinnostavat erityisesti turvallisempien tilojen luominen ja oppimisympäristöt, jotka mahdollistavat ennakkoluulotonta kohtaamista ja uusien asioiden kokeilemista.

Eva+Pihta

Eva ja Pihta ovat työskennelleet yhdessä parin vuoden ajan. He ovat mm. tehneet performansseja, järjestäneet erilaisia tapahtumia ja kursseja sekä fasilitoineet vertaisoppimisen tiloja.

instagram.com/karkkieva