Woodwinds: Mostly Martinů

Keskiviikko, kesäkuu 5, 2019 - 19:00 - 20:45
Musiikkitalo, Camerata
Konsertti
Vapaa pääsy
Puhallinmusiikkia tsekkisäveltäjiltä.

Prahalaiset vierailijat esittelevät tsekkiläisten säveltäjien musiikkia usean sukupolven ajalta. Konsertti järjestetään yhteistyössä Prahan taideakatemian musiikin ja tanssin tiedekunnan kanssa. Nähdäänpä lavalla myös sibeliusakatemialaiset Naoko Ichihashi ja Panak Hashemian. Konserttia tukevat Martinů-säätiö ja Taiteilijan elämä (Život umělce) -säätiö.

Panak Hashemian, huilu
Jan Thuri, oboe
Irvin Venyš, klarinetti
Martin Petrák, fagotti
Naoko Ichihashi, piano

Martinů, Schulhoff

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Konserttilippujen jakaminen aloitetaan lämpiössä tuntia ennen konsertin alkamista.

***

Woodwinds 1.–8.6. on puupuhallinopiskelijoille suunnattu kansainvälinen kesäkurssi. Kurssi on osa Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Sibelius Summer Academy -kesäkoulua. Woodwinds-kurssin aikana kuultavat konsertit järjestetään Pro Musica Säätiön tuella.

Sibelius Summer Academy on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kansainvälinen kesäkoulu, jonka kursseilla opettavat tunnustetut taiteilijat ja opettajat niin Sibelius-Akatemiasta kuin maailmalta. Kursseille voivat osallistua sekä akatemian opiskelijat että ulkopuoliset hakijat. Sibelius Summer Academy toteutetaan ensimmäisen kerran kesällä 2019, jolloin tarjolla on kurssit puupuhaltajille, urkureille ja laulajille. 

#sibeliussummeracademy
www.facebook.com/sibeliussummeracademy/
www.sibeliussummeracademy.fi/

Lisätietoja:
Anna Huuskonen, 040 710 4384, anna.huuskonen@uniarts.fi