Woodwinds: Helsinki Grand Tango

Maanantai, kesäkuu 3, 2019 - 19:00 - 20:00
Musiikkitalo, Camerata
Konsertti
Vapaa pääsy
Huoletonta nykymusiikkia.

Janne Rättyä, yksi sukupolvensa johtavista harmonikkataitureista, esittää konsertissa huoletonta nykymusiikkia ja muutaman huolella valitun herkkupalan latinalaisamerikkalaisen musiikin kaanonista. Rättyän ohella tangon rytmeihin sukeltaa Woodwinds-kurssin opettajakunta.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Konserttilippujen jakaminen aloitetaan lämpiössä tuntia ennen konsertin alkamista.

Enna Puhakka, huilu
Hanna Hujanen, Harri Mäki, klarinetti
Joonatan Rautiola, saksofoni
Janne Rättyä, Niko Kumpuvaara, harmonikka
Jaani Helander, sello

Virtaperko, Villa-Lobos, Hillborg, Fagerlund, Pulkkis, Piazzolla

***

Woodwinds 1.–8.6. on puupuhallinopiskelijoille suunnattu kansainvälinen kesäkurssi. Kurssi on osa Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Sibelius Summer Academy -kesäkoulua. Woodwinds-kurssin aikana kuultavat konsertit järjestetään Pro Musica Säätiön tuella.

Sibelius Summer Academy on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kansainvälinen kesäkoulu, jonka kursseilla opettavat tunnustetut taiteilijat ja opettajat niin Sibelius-Akatemiasta kuin maailmalta. Kursseille voivat osallistua sekä akatemian opiskelijat että ulkopuoliset hakijat. Sibelius Summer Academy toteutetaan ensimmäisen kerran kesällä 2019, jolloin tarjolla on kurssit puupuhaltajille, urkureille ja laulajille. 

#sibeliussummeracademy
www.facebook.com/sibeliussummeracademy/
www.sibeliussummeracademy.fi/

Konsertti lähetetään suorana verkossa / Konserten direktsänds via webb / The concert will be broadcast live: www.uniarts.fi/uniartstv

Lisätietoja:
Anna Huuskonen, 040 710 4384, anna.huuskonen@uniarts.fi