Sibelius-Akatemian tohtorikoulutuksen hakuinfo joulukuussa

Suunnitteletko hakemista Taideyliopiston Sibelius-Akatemian tohtorikoulutukseen? Tule kuulemaan ja kysymään tohtorikoulutukseen hakemisen käytännön asioista yleiseen hakuinfoon maanantaina 3.12.2018 klo 16-17 Helsingin Musiikkitaloon, huone S3101.

Tilaisuudessa keskitytään hakuprosessin vaiheisiin sekä vaadittaviin hakuasiakirjoihin ja käydään läpi järjestelmät, joiden kautta haku tapahtuu, eikä siihen tarvita ennakkoilmoittautumista. Tunnin aikana saat hyödyllistä tietoa hakuprosessiin liittyen. Tutkinnon ja tutkimuksen varsinaiseen sisältöön liittyen on hyvä olla yhteydessä kunkin alan professoriin. 

Jos haluat osallistua tilaisuuteen etänä, se onnistuu verkossa klikkaamalla tätä linkkiä.

Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa tohtoriopiskelija voi suorittaa tutkintonsa jollakin kolmesta koulutuslinjasta: taiteilijakoulutus, tutkijakoulutus tai soveltajakoulutus. Hän voi valita näistä sen, joka parhaiten vastaa hänen osaamisprofiiliaan, kiinnostustaan ja tavoitteitaan. Sibelius-Akatemian tohtorikoulutuksen tavoitteena ovat korkeatasoiseen luovaan ja kriittiseen työskentelyyn kykenevät asiantuntijat, jotka toimivat vaativissa taiteen, tutkimuksen, kehittämisen ja koulutuksen tehtävissä itsenäisesti ja yhdessä toisten kanssa. Musiikin tohtorit toimivat myös yhteiskunnallisina vaikuttajina eettisesti kestävän tulevaisuuden puolesta.

Lisätietoja:
Professori, MuTri-tohtorikoulun johtaja Tanja Johansson