INSTÄLLD: Tuomas J. Turunen Trio feat. Manuel Dunkel: Changing the focus

torsdag, maj 17, 2018 - 19:00 till 20:00
Musikhuset, Black Box
Konsert
Biljettförsäljningen börjar 18.12.2017 09:00
Biljetter: 6.00 EUR-17.50 EUR€
Biljetter kvar
På sin påbyggnadsexamenskonsert hanterar Tuomas J. Turunen jazzpianots hundraåriga historia, i synnerhet ur vänsterhandens perspektiv.

I början av jazzens historia var jazzpianisternas vänsterhand mer aktiv, eftersom de även spelade baslinjerna. Vänsterhanden överskuggas dock i dag hos jazzpianisterna av den högra, och Turunen medger även detta hos sig själv. Det är dags att byta fokus från höger till vänster. Turunens första påbyggnadsexamenskonsert innehåller ett tvärsnitt av de olika vänsterhandsstilar som spelades på 1960-talets viktigaste jazzskivor. Det var då dagens sätt att spela påverkades av det moderna jazzpianots pionjärer som Bill Evans, Herbie Hancock och McCoy Tyner. Turunen presenterar de vänsterhandstekniker som dessa mästare använde och funderar över deras påverkan på dagens sätt att spela jazzpiano.

Manuel Dunkel, saxofon
Tuomas J. Turunen, piano
Jori Huhtala, bas
Tuomas Timonen, trummor

***

Evenemanget är inställt, hur ska jag gå till väga? 
Ticketmaster Suomi återköper biljetter när ett evenemang blir inställt. Leverenskostnaderna återbetalas inte. Du kan returnera din biljett till någon av Ticketmaster s ombud (men inte till en R-Kiosk) eller alternativt sända dem per post tillsammans med dina kontaktuppgifter samt kontonumret (IBAN-kontonummer samt BIC/SWIFT) till adressen:
Ticketmaster Suomi Oy
PB 667
00101 HELSINGFORS
Märk kuvertet med "Retur".

Varför returneras inte leveranskostnaden fast evenemanget är inställt? 
Ticketmaster fungerar som evenemangets biljettförmedlare, medan arrangören svarar för evenemanget samt eventuella ändringar i programmet och om evenemanget ska inställas. Leveranskostnaderna täcker utgifter för biljettförsäljningen som alltså har skett i överenskommen utsträckning. Konsumentklagonämnden har godkänt förfarandet och har tidigare fattat beslut i ärendet (bland annat Dnr 04/39/1941). Det finns detaljerade uppgifter om leveranskostnaderna i samband med försäljningsvillkoren på vår webbplats och även i bokningsbekräftelsen.

Mer information:
Hans Tinell, 040 710 4318, hans.tinell@uniarts.fi