Atso's Corner: #teamdanna

lördag, december 15, 2018 - 19:00 till 21:00
Musikhuset, Sonore
Luentokonsertti
Fritt inträde
Kapellimestari- ja orkesterikoulutuksen professori Atso Almila isännöi klassisen musiikin iltapäivää nuorten kapellimestareiden ja soittajien kera.

Lukukauden päätteeksi joulukuun Atso´s Cornerissa on tiedossa tavallista poikkeavampi konserttiohjelma. Konserttiin on vapaa pääsy, mutta opiskelijoiden kokoama käsiohjelma on tällä kertaa maksullinen (10 €). Konsertin tuotolla tuetaan Sibelius-Akatemian opiskelijan ja kapubändin pitkäaikaisen jäsenen Danna Collette Nelsonin taistelua vaikeaa sairautta vastaan. Konsertin tuotto ohjataan lyhentämättömänä suoraan Dannalle. #teamdanna

Konsertin ensimmäisen puoliskon muodostaa Sibelius-Akatemian opiskelijoiden suunnittelema ohjelmakokonaisuus, jossa kuullaan mm. Coplandin, Griegin ja Crespon musiikkia. Soittajistossa on mukana myös opettajia ja ammattilaisia pääkaupunkiseudun orkestereista, jotka haluavat osoittaa tukensa Dannalle yhdessä opiskelijoiden kanssa.

Konsertin toisella puoliskolla kapubändi esittää kapellimestariopiskelijoiden johtamana mm. Stravinskyn suositun Tulilintu-sarjan sekä Sibeliuksen Pohjolan tytär-sävelrunon. Konserttia isännöi tuttuun tapaan kapellimestari- ja orkesterikoulutuksen professori Atso Almila.

Mukana mm.:
Sibelius-Akatemian kapellimestariluokkien opiskelijat
Kapubändi
Siba Brass
Sibabones
Sibatrumps

Ohjelma: 10€
Maksutavat: Käteinen TAI mobilepay

Mer information:
Arturo Alvarado, 050 442 0740, arturo.alvarado@uniarts.fi
Anna Rombach, 040 710 4333, anna.rombach@uniarts.fi