ONLINE KONSERT: Emmanuel Ceysson

Den världsberömda toppharpisten Emmanuel Ceysson uppträder i vardagsrummen genom livestream.

Konserten är endast online på grund av begränsningar relaterade till koronasituationen.

Ticketmaster Finland ansvarar för returbiljetter.

Köpare som har använt ett kreditkort, PayPal eller Klarna som betalningsmetod i webbutiken behöver inte göra någonting. Biljettpriset återbetalas automatiskt.

Om biljetterna har betalats med nätbank, Ticketmaster Finland faktura, Ticketmaster presentkort eller köpts från biljettbutiken, fyll i formuläret nedan för att returnera av 3.12

Returformulär: https://1u.fi/8tlYV

Ceysson kastar de klichéer som är förknippade med hans instrument på soptippen och trollbinder sina åhörare med sitt energiska spel, som framför harpans klangfärger i hela deras prakt.

Ceysson är stämledare i harpa på Metropolitan Opera Orchestra i New York. Innan han slog sig ner i New York var han stämledare för harpa på Opéra National de Paris i Paris. Han har arbetat som lärare på flera internationellt betydelsefulla musikskolor, som exempelvis som Royal Academy of Music i London och Mannes School of Music i New York. Ceysson har också vunnit många internationella tävlingar.

Emmanuel Ceyssons undervisningsbesök och konsert är en del av det internationella besöksprogram som inleddes vid Konstuniversitetets Sibelius-Akademi i början av 2019. Det är ett program som kompletterar Sibelius-Akademins program till vilket man bjuder in konstnärer som är ledande inom sitt eget specialområde från olika delar av världen. De arbetar med de studerande och lärarna på Sibelius-Akademin i perioder, oftast i perioder om ett eller två år. Programmet har inrättas med stöd av Jane och Aatos Erkkos stiftelse och Fonden Jenny och Antti Wihurin rahasto.

Emmanuel Ceysson, harpa 
Antti Holma, avläsning

Mer information: Pauli Raitakari, pauli.raitakari@uniarts.fi

Slutför konsertupplevelsen med ett program

Programmet finns tillgängligt i ljud och skrivet på både finska och franska. Den finska versionen läses av Antti Holma och den franska versionen av Emmanuel Ceysson. Den svenska versionen kommer snart.

Tid

3.12.2020 kl 19:00

Plats

Online konsert

Biljetter

Fritt inträde