ONLINE KONSERT: Emmanuel Ceysson

Den världsberömda toppharpisten Emmanuel Ceysson uppträder i vardagsrummen genom livestream.

Konserten är endast online på grund av begränsningar relaterade till koronasituationen.

Ticketmaster Finland ansvarar för returbiljetter.

Köpare som har använt ett kreditkort, PayPal eller Klarna som betalningsmetod i webbutiken behöver inte göra någonting. Biljettpriset återbetalas automatiskt.

Om biljetterna har betalats med nätbank, Ticketmaster Finland faktura, Ticketmaster presentkort eller köpts från biljettbutiken, fyll i formuläret nedan för att returnera av 3.12

Returformulär: https://1u.fi/8tlYV

Ceysson kastar de klichéer som är förknippade med hans instrument på soptippen och trollbinder sina åhörare med sitt energiska spel, som framför harpans klangfärger i hela deras prakt.

Ceysson är stämledare i harpa på Metropolitan Opera Orchestra i New York. Innan han slog sig ner i New York var han stämledare för harpa på Opéra National de Paris i Paris. Han har arbetat som lärare på flera internationellt betydelsefulla musikskolor, som exempelvis som Royal Academy of Music i London och Mannes School of Music i New York. Ceysson har också vunnit många internationella tävlingar.

Emmanuel Ceyssons undervisningsbesök och konsert är en del av det internationella besöksprogram som inleddes vid Konstuniversitetets Sibelius-Akademi i början av 2019. Det är ett program som kompletterar Sibelius-Akademins program till vilket man bjuder in konstnärer som är ledande inom sitt eget specialområde från olika delar av världen. De arbetar med de studerande och lärarna på Sibelius-Akademin i perioder, oftast i perioder om ett eller två år. Programmet har inrättas med stöd av Jane och Aatos Erkkos stiftelse och Fonden Jenny och Antti Wihurin rahasto.

Emmanuel Ceysson, harpa 

Mer information: Pauli Raitakari, pauli.raitakari@uniarts.fi

Tid

3.12.2020 kl 19:00

Plats

Online konsert

Biljetter

Fritt inträde