Sibelius-Akademins Kammarorkester & Tuomas Lehto

Sibelius-Akademins kammarorkester bjuder på traditionella toner för fans inom klassisk musik under ledning av Tuomas Lehto.

Orkestern framför anpassade verk som ursprungligen komponerats för Griegs och Mozarts stråkkvartett. Dessutom har programmet ett solistnummer, så att publiken får njuta av färska tolkning av en ung solist. Kom och andas ut en stund och njut av den härliga musiken med oss!

Artister

  • Sibelius-Akademins kammarorkester
  • Tuomas Lehto, kapellmästare
  • Julie Svačinová, altfiol

Programme

  • Mozart: Divertimento no. 138 in F Major
  • Benjamin Britten: Lachrymae op. 48a (1948, orch. 1976) for solo viola and strings
  • Grieg: String Quartet in g minor op. 27

Mer information: Anna Rombach, anna.rombach@uniarts.fi

Totalrenovering av Mannerheimvägen

Tillgången till Musiikkitalo från Mannerheimvägen kommer att vara svår. Vi rekommenderar att du tillåter tillräckligt med tid för din ankomst och använder ingången på sidan av Kansalaistori om möjligt. Enligt aktuell information kommer infarten till Mannerheimvägen också att vara i bruk under hela renoveringen, men gångvägarna kan ibland vara utmanande.

Vi rekommenderar att du följer de officiella informationskanaler för renoveringsprojektet, där du kan hitta den senaste informationen.

Tid

20.4.2023 kl 19:00 – 20:30

Plats

Sonore

Mannerheimintie 13a

00100 Helsinki

Musikhuset

Biljetter

6,50-18€

Köp biljetter

Mer information


20 % grupprabatt (minst 10 personer) är tillgänglig från Musikhuset samt Ticketmasters onlinebutik, biljettkontor och telefontjänst (0600 10 800 (2,00 € / min+lokal nätverksavgift).

Plats på kartan

Se vägbeskrivning