INSTÄLLD: Var det en dröm? – Hakola och Sibelius, återspeglingar

onsdag, november 25, 2015 - 19:00 till 20:20
Musikhuset, Camerata
Konsert
Biljettförsäljningen börjar 15.06.2015 09:00
Biljetter: 6.50 EUR-17.50 EUR€
Biljetter kvar
Uruppförande av Kimmo Hakolas sångserie mellan kända Sibeliuslieder.

Framförande av Sibelius sånger Till kvällen (A.V. Forsman), Var det en dröm? (J.J. Wecksell), Den första kyssen (J.L. Runeberg), Flickan kom ifrån sin älsklings möte (J.L. Runeberg), Kaiutar (Larin Kyösti), Svarta rosor (E. Josephson), Säv, säv susa (G. Fröding) och Jubal (E. Josephson). Med dessa sånger växlar Kimmo Hakolas återspeglingar av samma texter. Konserten ingår i firandet av jubileumsåret Sibelius 150 år.

Eija Räisänen, sopran
Annikka Konttori-Gustafsson, piano

 

Mer information

Evenemanget är inställt, hur ska jag gå till väga?
Lippupalvelu återköper biljetter när ett evenemang blir inställt. Leverenskostnaderna återbetalas inte. Du kan returnera din biljett till någon av Lippupalvelus ombud (men inte till en R-Kiosk) eller alternativt sända dem per post tillsammans med dina kontaktuppgifter samt kontonumret (IBAN-kontonummer samt BIC/SWIFT) till adressen:
Lippupalvelu Oy
PB 667
00101 HELSINGFORS
Märk kuvertet med "Retur".

Evenemangets datum har ändrats, hur ska jag gå till väga?
Om du vill kan du returnera din biljett till Lippupalvelu ifall evenemangsdatum har ändrats. Om du vill delta trots att datum har ändrat, kontrollera då i evenemangsinformationen om den biljett du har även duger den nya dagen.

Varför returneras inte leveranskostnaden fast evenemanget är inställt?
Lippupalvelu fungerar som evenemangets biljettförmedlare, medan arrangören svarar för evenemanget samt eventuella ändringar i programmet och om evenemanget ska inställas. Leveranskostnaderna täcker utgifter för biljettförsäljningen som alltså har skett i överenskommen utsträckning. Konsumentklagonämnden har godkänt förfarandet och har tidigare fattat beslut i ärendet (bland annat Dnr 04/39/1941). Det finns detaljerade uppgifter om leveranskostnaderna i samband med försäljningsvillkoren på vår webbplats och även i bokningsbekräftelsen.

Mer information:
Matti Leisma, 050 387 7310, matti.leisma(at)uniarts.fi