Yritysyhteistyö

Yritysyhteistyö on tärkeä osa Taideyliopiston Sibelius-Akatemian toimintaa. Yhteistyö tarjoaa yrityksille monipuolisia mahdollisuuksia tukea suomalaista musiikkikoulutusta sen huipputasolla ja hyödyntää yhteistyön tuloksia omassa liiketoiminnassaan. Kumppanuus voi olla esimerkiksi erilaisia nimikkoprojekteja, markkinointiviestinnällistä yhteistyötä, tutkimushankkeita tai tapahtumia. Yhteistyössä tähdätään pitkäjänteisyyteen ja luoviin lähestymistapoihin.

Yritysyhteistyötä tehdään kumppani- ja asiakaslähtöisesti yrityksen omat lähtökohdat huomioiden. Tavoitteena on yhteiskunnallinen vaikuttavuus. Kumppanien kanssa laaditaan aina omannäköinen kokonaisuus, jonka tavoitteena on saavuttaa kumpaakin osapuolta hyödyttäviä tuloksia.

Kerromme mielellämme lisää yritysyhteistyön eri muodoista ja mahdollisuuksista. 

Taideyliopiston yhteyspäällikkö Nana Salin
nana.salin(at)uniarts.fi
050 461 6780

Yhteistyökumppanit

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo on edeltäjänsä Eläke-Fennian kautta toiminut Sibelius-Akatemian yhteistyökumppanina vuodesta 2001 lähtien. Se on ollut mukana perustamassa kansainvälistä Harald Andersén -kamarikuorokilpailua. Ensimmäinen kilpailu järjestettiin vuonna 2003. Kolmen vuoden välein järjestettävä kamarikuorokilpailu järjestettiin viimeksi Musiikkitalossa vuonna 2012. Elo aloitti toimintansa 1.1.2014 Eläke-Fennian ja LähiTapiola Eläkeyhtiön fuusioituessa.

 

Sokos Hotel Presidentti, Vaakuna ja Helsinki Helsingin keskustan tuntumassa tarjoavat majoittuja-asiakkailleen -10% alennuksen Sibelius-Akatemian Musiikkitalon perushintaisista konserttilipuista. Matkanjärjestäjille hotellit tarjoavat Sibelius-Akatemian Musiikkitalon konserttiliput -20% alennuksella.