Teatterikorkeakoulun lipunmyynti

Tutustu Teatterikorkeakoulun esitystarjontaan Taideyliopiston tapahtumakalenterissa. Lipunmyynnin tiskin löydät Teatterikorkeakoulun pääsisäänkäynnin läheisyydestä, vahtimestarien infopisteen vierestä.

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun info- ja lipunmyyntipiste

Lipunmyynnin alkamisajankohdat, lippujen hinnat ja esteettömystiedot löydät esityskohtaisesti tapahtumakalenterista. Pääset myös varaamaan lippuja tapahtumakalenterin kautta.

Aina saapuessasi esitykseen ilmoittauduthan Teatterikorkeakoulun lipunmyynnissä. Lipunmyynnistä saat esityksen käsiohjelman, jonka tarvitset päästäksesi sisään esitystilaan.

Tavoitat tarvittaessa lipunmyyjän esityspäivänä tuntia ennen esitystä puhelimitse 0400 792 005. Maksutapana lipunmyynnissä keväällä 2021 ei käy käteinen.

Jos et pääsekään esitykseen, niin on erittäin tärkeeä, että perut lippusi. Vahvistusviesteissä on linkki lippujen perumiseen.

Esitykset ovat suosittuja, joten hankithan lippusi hyvissä ajoin.

Haluamme luoda katsojillemme turvallisen tapahtumaelämyksen. Tutustu turvaohjeisiimme ennen saapumistasi tapahtumaan.

Aukioloajat

Ovimyynti avautuu tuntia ennen esityksen alkua

Tilat ja toiminta

Kookos
Teatterikorkeakoulun kirjasto
Teatterikorkeakoulun lounasravintola
Sörnäisten kampus

Osoite

Haapaniemenkatu 6, 00530 Helsinki, Suomi

Aukioloajat

Suljettu yleisöltä

Yhteystiedot

teak.liput@uniarts.fi

teak.info@uniarts.fi

Esteettömyys

Rakennus on esteetön ja eri kerroksiin pääsee kulkemaan hissillä. Aulakerroksesta löytyy esteetön wc. Suurin osa Teatterikorkeakoulun esityksistä on esteettömiä, varmat esteettömyystiedot löytyvät esityskohtaisesti tapahtumakalenterista.

Sijainti kartalla