Näin lahjoitat vastinrahakampanjaan

Lue lisätietoa erilaisista tavoista lahjoittaa Taideyliopiston vastinrahakampanjaan 2020-2022.

muotokuvat kolmesta kampanjassa mukana olevasta kasvosta

Henkilökohtainen tapaaminen

Tapaamme mielellämme kertoaksemme lisää kampanjasta ja mahdollisuuksista lahjoittaa Taideyliopistolle.

Ota yhteyttä viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Eveliina Olssoniin, 050 598 6492, eveliina.olsson@uniarts.fi

Alle 850 euron lahjoitukset

Voit tehdä alle 850 euron lahjoituksen helposti verkossa. Maksu tehdään Paytrail-maksupalvelun kautta, jossa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai MobilePaylla.

Vähintään 850 euron lahjoitukset

Toivomme vähintään 850 euron suuruiset lahjoitukset tilisiirtona suoraan lahjoitustilillemme.

Tilinumero: FI20 5000 0120 4053 85, OKOYFIHH
Saaja: Taideyliopisto
Viite: 2020 20228
tai
Viestikenttään: Nimi, sähköposti ja puhelinnumero

Vähintään 850 euron lahjoituksista tehdään lahjakirja, jolla varmistetaan, että lahjoituksesi käsitellään verovähennyksissä asianmukaisella tavalla. Lahjakirjan saat lähettämällä pyynnön osoitteeseen kumppanuudet@uniarts.fi. Jättämällä yhteystietosi tilisiirron viestikenttään otamme sinuun automaattisesti yhteyttä.

Verovähennys

Lahjoitusvähennyksen saa henkilöverotuksessa tai yhteisöverotuksessa, kun lahjoituksesi yliopistolle ovat vuoden aikana 850 euroa tai enemmän.

Rahankeräyslupa

Taideyliopistolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2020/480. Kerätyt varat käytetään yliopistolain 2 §:n mukaisen toiminnan toteuttamiseen ja tukemiseen sekä yliopiston pääomittamiseen. Kerätyillä varoilla ja pääoman tuotoilla tuetaan Taideyliopiston strategista koulutuksen ja tutkimuksen kehittämistä sekä kansainvälistymistä.

Varojen käytöstä päättää Taideyliopiston rehtori yhdessä Taideyliopiston hallituksen kanssa yliopiston johtosäännön mukaisesti.

Kaikki lahjoituksia koskevat tiedot (lahjoittaja, määrä, kohdentaminen) ovat julkisuuslain (621/1999) perusteella julkisia. Lahjoittaja voi kuitenkin kieltää nimensä, lahjoituksen summan ja kohdennuksen näkymisen yliopiston viestinnässä.

Lisätietoa

Lisätietoa lahjoittamisesta antaa Anni Pokki, 050 476 6961, anni.pokki@uniarts.fi