Näin lahjoitat vastinrahakampanjaan

Nuoret taiteilijat tarvitsevat nyt kaiken mahdollisen tuen, sillä pandemia on ajanut taidealan ennenkokemattomaan kriisiin. Osoita tukeasi taiteelle ja osallistu kampanjaamme, joka on käynnissä 30.6.2022 saakka.

muotokuvat kolmesta kampanjassa mukana olevasta kasvosta

Autamme lahjoittamiseen liittyvissä kysymyksissä

Kerromme mielellämme lisää Taideyliopiston keräyksestä ja valtion vastinrahakampanjasta. Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Voimme sopia myös tapaamisesta.

Yhteystiedot: Eveliina Olsson, viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, puhelinnumero 050 598 6492, sähköpostiosoite eveliina.olsson@uniarts.fi

Tee verkkolahjoitus

Tue taidetta haluamallasi summalla helposti verkkolahjoituksella. Lahjoitus tehdään Paytrail-maksupalvelun kautta, jossa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai MobilePaylla. Verkkolomakkeen kautta voit lahjoittaa maksimissaan 20 000 euroa.

Lahjoita tilisiirrolla

Voit tehdä lahjoituksen myös tilisiirrolla suoraan lahjoitustilillemme.

Tilinumero: FI20 5000 0120 4053 85, OKOYFIHH
Saaja: Taideyliopisto
Viestikenttään: Nimi, sähköposti ja puhelinnumero

Jätä yhteystiedot lahjakirjaa varten. Vähintään 850 euron lahjoituksista tehdään lahjakirja, jolla varmistetaan, että lahjoituksesi käsitellään verovähennyksissä asianmukaisella tavalla. Jos jätät yhteystietosi tilisiirron viestikenttään otamme sinuun automaattisesti yhteyttä. Saat lahjakirjan myös lähettämällä pyynnön osoitteeseen kumppanuudet@uniarts.fi.

Perusta merkkipäiväkeräys

Ei lahjoja vaan tukea taiteelle! Perusta merkkipäiväkeräys ja pyydä ystäviäsi tukemaan taidetta lahjojen sijaan. Keräyksen tuotoilla tuetaan nuorten taiteilijoiden koulutusta. Saat meiltä helpot ohjeet keräyksen perustamiseen, kun otat yhteyttä kumppanuudet@uniarts.fi.

Tee yrityslahjoitus

Myös yritykset voivat tukea taiteen tulevaisuutta ja osallistua Taideyliopiston keräykseen. Yli 850 euron lahjoituksen voi vähentää verotuksessa.

Lue lisää yrityslahjoituksesta

Mihin lahjoitusvarat käytetään

Nyt tehty lahjoitus vaikuttaa pitkälle taiteen ja Taideyliopiston tulevaisuuteen. Vastinrahakampanja ​antaa yliopistolle mahdollisuuden ​tukea taidealan kehitystä ja ​vahvistaa opiskelijoiden ​valmiuksia menestyä ​muuttuvalla taidekentällä.​

Vastinrahakampanjaan tehdyt lahjoitukset tulevat osaksi yliopiston pääomaa, jonka tuotoilla: 

  • vahvistetaan taiteilijoiden koulutusta ja käynnistetään uutta koulutusta.
  • lisätään kansainvälisiä vaikutteita esimerkiksi vierailijaprofessuurien ja mentoroinnin kautta. 
  • viedään taidetta uusiin ympäristöihin ja vahvistetaan taiteen roolia yhteiskunnassa. 
  • käynnistetään hankkeita ja koulutusta, jotka käsittelevät ekologista ja sosiaalista kestävyyttä.

Verovähennys

Saat vähentää lahjoituksesi henkilöverotuksessa tai yhteisöverotuksessa, kun lahjoitat yliopistolle vuoden aikana 850 euroa tai enemmän.

Rahankeräyslupa

Taideyliopistolla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2020/480. Kerätyt varat käytetään yliopistolain 2 §:n mukaisen toiminnan toteuttamiseen ja tukemiseen sekä yliopiston pääomittamiseen. Kerätyillä varoilla ja pääoman tuotoilla tuetaan Taideyliopiston strategista koulutuksen ja tutkimuksen kehittämistä sekä kansainvälistymistä.

Yhteystiedot

Lisätietoa kampanjasta antaa viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Eveliina Olsson, 050 598 6492, eveliina.olsson@uniarts.fi

Lue opiskelijoiden tarinoita