Nordic Masters in Jazz

Nordic Masters in Jazz (NOMAZZ) on yhteispohjoismainen jazzmusiikin maisteriohjelma, jossa opiskelija syventää ja kehittää taiteellista näkemystään ja teknisiä taitojaan ja oppii tuntemaan pohjoismaisen jazzkentän. Koulutusohjelma on englanninkielinen. Opiskelijalla on mahdollisuus keskittyä omaan henkilökohtaiseen ilmaisuunsa niin, että hän voi valmistuttuaan työskennellä vaativissa muusikon, orkesterinjohtajan, sovittajasäveltäjän tai pedagogin tehtävissä.

Opiskelu

Nordic Masters in Jazz (NOMAZZ) on yhteispohjoismainen jazzmusiikin maisteriohjelma, jonka järjestävät Royal Academy of Music, Aarhus/Aalborg (Tanska), Sibelius-Akatemia sekä Royal College of Music (Ruotsi). Koulutusohjelmassa opiskelija syventää ja kehittää taiteellista näkemystään ja teknisiä taitojaan ja oppii tuntemaan pohjoismaisen jazzkentän. Koulutusohjelma on englanninkielinen. Opiskelijalla on mahdollisuus keskittyä omaan henkilökohtaiseen ilmaisuunsa niin, että hän voi valmistuttuaan työskennellä monipuolisena jazzmusiikin ammattilaisena.

 

Opinnot järjestetään vuoroin osallistuvissa oppilaitoksissa. Muissa kuin kotioppilaitoksessaan suoritettavia opintoja varten opiskelijat saavat Nordplus-apurahan.

Hakeminen

Koulutusohjelmaan voivat pyrkiä voivat musiikin kandidaatin (Bachelor) tutkinnon suorittaneet. Maisteriohjelmaan haetaan oppilaitosten omien hakuprosessien mukaisesti. Oppilaitoksesta, jonka kautta opiskelija hakee opintoihin, tulee hänen ”kotikoulunsa”, josta hän myös valmistuu. Opiskelijalta vaaditaan hyvää englannin kielen taitoa, joka arvioidaan valintakokeiden yhteydessä.

Opettajat

Koulutusohjelmassa opettavat pohjoismaisen jazzkentän parhaimmistoon kuuluvat muusikot. 

Opettajat

Yhteystiedot

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) uniarts.fi

 

Ainejohtaja (jazzin aineryhmä) Jussi Kannaste

 

siba.opintopalvelut (at) uniarts.fi
siba.hakijapalvelut (at) uniarts.fi