Tue yrityslahjoituksella

Taide tarvitsee tukea nyt enemmän kuin koskaan.

Anna nuorille taiteilijoille toivoa tulevaisuuteen

Taideyliopistolla on ainutlaatuinen asema Suomessa: me koulutamme taiteen tulevaisuuden suunnannäyttäjät, jotka vaikuttavat taidemaailman ja yhteiskunnan avainpaikoilla. 

Nuorilta taiteilijoilta puuttuu tällä hetkellä usko tulevaisuuteen, sillä koronapandemia on kurittanut taidealaa ennenkokemattomalla tavalla. Taideyliopiston tehtävä on turvata nuorille huippuluokan koulutus ja valmiudet menestyä taiteilijoina tulevaisuudessa.

Jotta onnistumme tässä tehtävässä, tarvitsemme myös yritysten tukea. Lahjoitusvarojen avulla voimme muun muassa käynnistää uutta koulutusta, lisätä kansainvälisiä vaikutteita ja vahvistaa taiteilijoiden työelämävalmiuksia. 

Taiteella on kiistattoman tärkeä rooli yhteiskunnan elinvoimaisuuden ylläpitämisessä. Taidealan vaikutukset ulottuvat laajalle: työllisyyteen, talouteen, alueiden vetovoimaisuuteen ja uusien innovaatioiden syntymiseen.

Lahjoituksesi kasvaa moninkertaiseksi

Lahjoittaminen kannattaa juuri nyt, sillä valtio myöntää jokaista lahjoitettua euroa kohden vastinrahaa jopa 2,5-kertaisesti 30.6.2022 asti. Ensi kesään mennessä tehdyllä lahjoituksella on suuri vaikutus taiteen tulevaisuudelle. 850 – 250 000 euron lahjoitus on vähennettävissä verotuksessa.

Lahjoitus voi kasvaa jopa 3,5 kertaiseksi:
20 tuhatta muuttuu 70 tuhanneksi
50 tuhatta muuttuu 175 tuhanneksi
100 tuhatta muuttuu 350 tuhanneksi
250 tuhatta muuttuu 875 tuhanneksi

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Autamme mielellämme lahjoituksen tekemisessä ja kerromme lahjoitusten merkityksestä sekä Taideyliopiston esityksistä ja tapahtumista, joihin yrityksenne on tervetullut.

Eveliina Olsson, viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, 050 598 6492, eveliina.olsson@uniarts.fi

Kaija Laitinen, kumppanuuksien asiantuntija, 050 528 5517, kaija.laitinen@uniarts.fi

Taideyliopisto tarjoaa yrityksille mahdollisuuksia monenlaiseen yhteistyöhön. Yliopistossa opiskelee vuosittain 2000 musiikin, tanssin, teatterin ja kuvataiteen huippulahjakkuutta. Järjestämme satoja esityksiä vuodessa.

Lue lisää vastinrahakampanjasta