Hae Kuvataideakatemiaan

Taideyliopiston Kuvataideakatemia on kuvataiteisiin keskittynyt kansainvälinen akatemia. Opetuksen ytimessä ovat yksilöllisyyttä korostava opetusohjelma, opettajan ja opiskelijan kohtaamiset ja henkilökohtainen ohjaus.

Näin haet

Olemme siirtäneet koulutusohjelmiemme esittelyt ja hakuohjeet Taideyliopiston uudelle beta.uniarts.fi-sivustolle. Tältä sivulta löydät tietoa vain syksyn 2019 hausta kuvataiteen maisterin tutkintoon johtavaan koulutukseen.

 

SIIRRY UUDELLE SIVUSTOLLE

 Kuvataiteen maisterin tutkintoon johtava koulutus (2 vuotta)

 

Kaksivuotisiin kuvataiteen maisterin tutkintoon johtaviin opintoihin valitaan uusia opiskelijoita kesäisin erillisellä maisterihaulla. Kuvataiteen maisterin tutkintoon johtavaan koulutukseen voidaan ottaa soveltuvan alemman korkeakoulututkinnon tai vastaavan suorittaneita hakijoita, jotka osoittavat kuvataiteellista lahjakkuutta ja soveltuvuutta kuvataiteen maisteriopintoihin, ja jotka todistavat kielitaitonsa suomen, ruotsin tai englannin kielellä akatemian määrittelemien ohjeiden mukaisesti. Kuvataiteen maisterin tutkintoon johtavat opinnot järjestetään kuvanveiston, maalaustaiteen, taidegrafiikan sekä tila-aikataiteiden opetusalueilla.

Hakuaika tammikuussa 2020 alkaviin maisteriopintoihin oli elokuussa 2019. Hakuaika alkoi 14.8.2019 ja päättyi 28.8.2019 klo 15.00. Valinnan lopullisista tuloksista ilmoitetaan marraskuussa 2019.

 

>> Kuvataideakatemian maisteriopintoihin valitut uudet opiskelijat <<

 

>> Kuvataideakatemian maisterivalinnat 2019: kolmanteen vaiheeseen kutsuttavat <<Julkaisemme vuoden 2020 maisterihaun valintaoppaan keväällä 2020.

Kuvataiteen maisterihaun valintaopas 2019 (VANHA)
Valintaopas on pdf-muodossa. Mikäli tarvitset oppaan toisessa tiedostomuodossa, otathan yhteyttä hakijapalveluihin!

Yhteystiedot

Kuvataideakatemian hakijapalvelut

Puh: 050 44 88 540

Sähköposti: kuva.hakijapalvelut(at)uniarts.fi

Postisoite:
Kuvataideakatemia
Hakijapalvelut
PL 10
00097 Taideyliopisto

 

Käyntiosoite ja osoite kuriiripostille: Elimäenkatu 25 A, 00510 Helsinki