Photo: Tekla Inari

Digitarina elämyksellisen ja laaja-alaisen oppimisen mahdollistajana -seminaari

Saturday, November 25, 2017 - 09:00 to 16:00
Music Centre, Auditorio
Seminaari
Free entry
Seminaari opettajille ja opettajankouluttajille.

Tervetuloa tutustumaan ja jakamaan kokemuksia digitarinan käytöstä ja mahdollisuuksista opetuksen kehittämisessä! Seminaari kokoaa yhteiseen päivään niin digitarinaa käyttäneitä opettajia, pedagogeja ja varhaiskasvattajia kuin niitä, jotka haluavat tutustua digitarinan mahdollisuuksiin uuden opetussuunnitelman toimivana työkaluna.

Seminaari perustuu opetushallituksen tuella 2017 toteutetun koulutussarjan kokemuksiin ja käytäntöihin. Työskentelymallissa oppilas saa välineitä omien ja läheisen viiteryhmänsä merkityksellisten kokemusten sanallistamiseen, tarinallistamiseen, kuvalliseen kerrontaan sekä äänimaisema- ja musiikin työstämiseen.

Seminaarin kohderyhmä: opettajat ja opetushenkilöstö, pedagogit ja kouluttajat kaikilta oppilaitosasteilta vapaaseen sivistystyöhön sekä liittojen ja järjestöjen opetus- ja ohjaustoimintaan.

Alustajajina mm. Maami Snellman, taiteilija, taideopettaja ja taidelähtöisten koulutusten toteuttaja Tekla Inari, valokuvataiteilija ja -pedagogi, Marjo Räsänen, dosentti, kuvataiteen ja monilukutaidon yliopistonlehtori sekä säveltäjä Pasi Lyytikäinen ja rehtori Anna-Mari Jaatinen.

Digitarinahankkeen 2017 tukijana toimii opetushallitus ja digitarinakoulutuksen mallia ja käytäntöjä opetussuunnitelmantyöhön ovat olleet kehittämässä yhteistyössä Taideyliopiston Avoin kampus, Turun yliopisto, Lasten ja nuorten taidekeskus Annantalo, Siltamäen koulu ja Vantaan sanataidekoulu.

Seminaari on maksuton ja sisältää myös päivän kahvitarjoilut.

Ilmoittautuminen 20.11. mennessä oheisesta linkistä.

Further information:
Sirke Pekkilä, 050 526 2004