CARPA 7 conference: Elastic Writing in Artistic Research

The conference invites participants to introduce and explore extended forms of writing that critically substantiate the aesthetic and creative features and diverse knowledges involved in artistic research.

The Colloquium on Artistic Research in Performing Arts CARPA presents its seventh conference.

Registration begins June 14, 2021.

See the preliminary programme.

Wednesday 25 August

  • 12:00 Information and registration desk open
  • 14:00 Pre-conference workshops and presentations at Hietsun Paviljoki and online (180 min)

Thursday 26 August

12:00 Information and registration desk open

13:00 Performative Writing Workshop online. Open for everybody (60 min)

14:00 Opening of the conference: Conference chair Leena Rouhiainen

14:15 (60 min)

  • Keynote 1
  • Interventions
    Can happen anywhere anytime!

15:30 – 17:00 (90 min)

  • Presentations x 3 (in three concurrent streams)

17:00 Pause (60 min)

18:00 – 19:00 (60 min)

  • Presentations x 3

19:00 – 19:30 Pause (30 min)

19:30 Panel (All together, 60 min)

20:30 – 21:15 Closing of the day 1: Conclusion by Keynote 1 (45 min)

Friday 27 August

12:00 Information desk opens

13:00 Performative Writing Workshop online. Open for everybody.

14:00 Opening of the day

14:15 – 15:30 (60 min)

  • Keynote 2
  • Interventions
    Can happen anywhere anytime

15:30 – 17:00 (90 min)

  • Presentations x 3 (in three concurrent streams)

17:00 Pause (60 min)

18:00 – 19:00 (60 min)

  • Presentations x 3 (in three concurrent streams)

19:00 Pause (30 min)

19:30 Panel (all together, 30 min)

20:15 Closing of day 2: Main conclusions by Keynote 2 (45 min)

Saturday 28 August

12:00 Information desk opens

13:00 Performative Writing Workshop online. Open for everybody.

14:00 Opening of the day

14:14 – 15:30 (60 min)

  • Keynote 3
  • Interventions
    Can happen anywhere anytime

15:30 – 17:00 (90 min)

  • Presentations x 3 (in three concurrent streams)

17:00 Pause (60 min)

18:00 – 19:00 (60 min)

  • Presentations x 3 (in three concurrent streams)

19:00 Pause (30 min)

19:30 Panel (All together, 45 min)

20:15 Closing of day 3: Main conclusions by Keynote 3

  • Conference closing

Changes may apply.

More information on CARPA 7

Contact

teak.carpa@uniarts.fi

Johanna Rauhaniemi

Riitta Pasanen-Willberg

Time

26.8.2021 at 0:00 – 28.8.2021 at 23:59

Location

Uniarts Helsinki's Theatre Academy, Hietsun Paviljonki & online

Haapaniemenkatu 6

00530 Helsinki

Location on map

See directions