Titta Aaltonen - Tunnelmia

|
Blogi

 

Kuvan Kevät -näyttelyn viimeinen viikko on jo menossa! Olen saanut näyttelyyn liittyen paljon onnitteluja - kiitos niistä! Nyt ajattelin käydä läpi omia ajatuksiani prosessiin liittyen ja myös onnitella itseäni tekemästäni työstä. Ensinnäkin olen onnellinen siitä, että tartuin teokseni aiheeseen ja lähdin toteuttamaan siitä teosta. Projektin yksi suuri haaste ja riski oli se, että en voinut tietää saanko osallistujia projektiini ja epävarmuus teoksen laajuudesta oli läsnä projektin loppuun asti.

Onnittelen itseäni myös siitä, että lähdin rohkeasti toteuttamaan teosta, joka perustuu itselleni ennalta vieraaseen työskentelytapaan. En ole koskaan aiemmin tehnyt osallistavaa projektia ja olen iloinen siitä, että päädyin sellaisen tekemään. Projekti on ollut positiivinen kokemus ja vuorovaikutus osallistujien kanssa on ollut todella palkitsevaa. Olen saanut paljon kannustavaa palautetta osallistujilta, mikä on ollut merkityksellistä.

Teoksen valmistumisprosessi on ollut pitkä ja siihen on sisältynyt sekä innostuksen että silkan puurtamisen hetkiä. Onnittelen siis itseäni myös siitä, että sain vietyä projektin kunnialla loppuun saakka!