Mitä on etsiä esitystä kun ei ole vielä mitään?

|
Blogi

Alkuvaiheessa black boxissa on perussetti tekniikkaa ja edellisen ryhmän liitukirjoitukset seinällä. Liitukirjoitukset jäävät seinään yllättävän pitkäksi aikaa, ja vasta viikon loppupuolella tajuamme että nehän voi pyyhkiä pois.

Ensipöhinöissä tuomme kahvinkeittimen luokkaan. Kahvi on sysipahaa mutta budjettirakaisu. Kolme kahvikuppia ruokalasta käy nopeasti lompakon päälle. Aina välillä kädet tärisee ja luokassa haisee kahvikusi. Kahvinkeitin on vuorotellen piriste ja rasite.

Ennen joululomaa olemme viettäneet muutaman päivän yhdessä ryhmäytyen, kokeillen ja keskustellen. Tammikuun ensimmäisellä kouluviikolla yhteisten työskentelytapojen löytäminen on kuitenkin jos ei nyt päätavoite niin vahva sivuagenda. Kokeilemme lisää, keskustelemme. Kävely on hyvä asioiden käsittelyn praktiikka.

Teemme improvisaatioharjoituksia. Näyttelijät ovat lavalla, suunnittelijat improvisoivat päälle ja esittävät luonnoksia omalla välineellään. Läppärillä on aina auki qlab, microsoft word ja youtube. Vasen käsi on valopöydällä (joka on siis mummo2 pc wing i quess u are interested).

Muistiinpanot täyttyvät ihmeellisistä lausetiivistymistä:

Kaikki puhaltaa yhteen hiileen höyhentä

Sammuminen toisen syliin kylpyammeessa - > onko totta?

Halujen täyttämä kotibilefantasia

Coronatarina -> epätoivoa ja 200% samaistumista

Mä teen sun tuoksusta kynttilän

Liha-amme alitajunnan kuva

Isot kysymykset ja surrealistiset liikkeelliset vastaukset

Pikku myy kömpii jääkaappiin ja sulkee oven kiukkuisena perässään

Hajumuisto vie unohdetun ihastuksen luo

”Milloin sä tuut kotiin?”

Toinen menee jääkaapista läpi

Konstan äänijuttu <33333

Olen taivaalta pudonnut höyhen

 

(Kirjoittaja on ep-produktion valosuunnittelija).