Viestintäassistentti

Haemme Taideyliopiston viestintä- ja kumppanuuspalveluihin intrauudistusprojektin ajaksi

viestintäassistenttia

määräaikaiseen, vuoden kestävään tehtävään. Toivoimme, että voit aloittaa mahdollisimman pian tai viimeistään 17.5.2021. 

Viestintäassistentin tehtävänä on

tukea viestintätiimiä intranet-uudistuksen sisältöjen tuottamisessa sekä niiden siirtämisessä uudelle alustalle. Lisäksi tehtävään kuuluu sisäistä viestintää sekä sisäisten tapahtumien ja koulutusten järjestämistä.  
Tehtävät tarkemmin:

 • työskentelet läheisesti yliopiston eri palvelualueiden asiantuntijoiden kanssa ja autat verkkosisältöjen luomisessa uuteen intranetiin
 • editoit tekstiä sisältökonseptin mukaiseksi ja loppukäyttäjät huomioiden
 • neuvot tekstien tuottajia saavutettavuuteen liittyvissä kysymyksissä
 • viestit projektista sisäisille kohderyhmille
 • järjestät projektiin liittyviä koulutuksia ja tapahtumia

Tehtävä saattaa sisältää myös muita viestinnän avustavia tehtäviä.

Mitä odotamme

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

 • kokemusta viestinnän tehtävistä, erityisesti verkkosisältöjen tuottamisesta
 • erinomaista kirjoitus- ja editointitaitoa suomeksi
 • kykyä työskennellä itsenäisesti ja proaktiivisesti
 • uusien asioiden nopeaa omaksumista
 • erinomaisia vuorovaikutus- ja organisointitaitoja
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai pitkällä olevia opintoja

Tehtävässä on etuna ymmärrys tai kokemus käyttäjälähtöisen sisällön luomisesta verkkoon. Myös ymmärrys saavutettavuudesta on plussaa. 

Miksi meille

Pääset osaksi luovaa ja innostavaa tiimiä, jossa tuemme ja autamme toisiamme. Meillä on rento tekemisen meininki ja hyvä yhteishenki.  
Taideyliopistossa pääset osaksi ainutlaatuista työympäristöä taiteen koulutuksen ja tutkimuksen parissa. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, innostuneen organisaation tuen sekä mahdollisuuksia monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme joustavan työajan, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä monipuolisen tarjonnan yliopiston omia taide- ja kulttuuritapahtumia.
Työ tehdään osin etänä, osin paikan päällä Töölön kampuksella. Tulemme muuttamaan uusiin toimitiloihin Sörnäisten kampukselle syksyllä 2021.
Tehtävä on kokoaikainen ja kestää 12 kk. Tehtävän palkkaus sijoittuu yliopistojen yleisen työehtosopimuksen vaativuustasolle 6, jolloin kokonaispalkka on noin 2250–2400 euroa riippuen henkilökohtaisesta palkanosasta.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen pian, kuitenkin viimeistään 7.5.2021 sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen (kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio käyttäjätunnusviestin osalta, jos viestiä ei ole saapuneissa viesteissä).
Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. 

Tiedustelut

Lisätietoja antavat intranet-uudistuksen projektipäälliköt, digitaalisen viestinnän asiantuntija Hanna Loraine, p. 050 3395899 27.4. klo 14–16 ja 29.4. klo 10–11 sekä viestinnän suunnittelija Mirva Niemi, p. 040 8609529 3.5. klo 10-12.


Tietoa meistä

Taideyliopisto on avoin taiteiden kohtauspaikka, rohkeiden uudistajien ja perinteen taitajien kriittinen yliopistoyhteisö. Muodostamme ainutlaatuisen ympäristön taiteilijana kasvamiseen ja vahvistamme taidetta ja sen muutosvoimaa. Taideyliopisto on yksi alansa johtavista yliopistoista ja siihen kuuluvat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Opiskelijoita meillä on noin 2 000, professoreita 60 ja henkilötyövuosia noin 700.